![]() |
Re: Dacia Solenza cauta ajutor
da iese misto ti-am spus! trebuie sa pui un eleron dragut ceva in genu ala portocaliu dar un pik custom..sa mai faci ceva la el... iar la praguri ceva in linia barilor si la capat sa ai sita un pik..parerea mea ca ar iesi super! dar tu ti-o faci dupa gustul tau logic
|
Va rog frumos sa imi faceti si mie un tuning virtual cum vreti voi pt. o dacie solenza. Daca se poate sa fie culoarea gri. Multumesc anticipat. :D
dar sa nu va prind c`o postatzi aici :D ... blowwind |
scuze blowwind
|
2 Attachment(s)
vara asta ma ocup si eu de o solenza ............asta este ideia mea pt eleron,ceva in genul dacia 1310...........daca iti place pune-o in practica.....
|
tot nu m-am hotarat ce model de praguri o sapun, la eleron cred ca ar merge cel mic (ca cel de logan).
|
Quote:
|
sa stii ca ai dreptate merci.
|
Eleronul de pe dacia portocalie e stas!!!
Pragurile daca vrei sa le schimbi....ar trebui sa urmaresti linia masini..din fata pana la spate...acuma depinde cum iti place tie!!! Manerele usilor cel mai ieftin ar fi sa le colorezi k si restul masini!!! Pana la urma tot cum vrei tu o sa faci! |
3 Attachment(s)
M-am intors cu ceva deosebit. Am schimbat si pragurile pozele le voi pune imediat deocamdata pun pozele acestea minunate :D
|
Quote:
sa vedem pragurile ;) |
3 Attachment(s)
Am facut si pragurile
|
misto frate..mie unu imi place... ! daca ai lasa masina ar fi si mai tare... bravos
|
eleronu inca nu stiu cum sa il fac deocamdata ramane asa poate imi mai aratati si mie niste poze cu el.
|
mai ai pragurile cele vechi :rolleyes2
le dai :?: :?: |
am vb cu cineva si le ia el, dar erau lovite si trebuiau revopsite.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning