Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Skyline R34 Challenge (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/171203-skyline-r34-challenge.html)

JuST_GiuGiu 19-02-10 21:05

Re: Skyline R34 Challenge

am si eu o curiozitate voi astia care conduceti in poll de ce la voi nu are nimeni nici un comentariu legat de masina?!? Si sunt doar voturile foarte ciudat:|:|

eMH 19-02-10 21:23

Am si eu o intrebare pentru Maryus X90, sper sa nu il deranjeze, pentru ca eu intreb doar de curiozitate!

Maryus, tu stiai ca ai vreo 6 nume de firme de cauciucuri scrise pe laterala masinii??

Falken, Good Year, Toyo Tires, Yokohama, Hankook, Direzza.

Nu sunt sigur despre Potenza, dar tind sa cred ca sunt tot cauciucuri.

Maryus_x90 20-02-10 11:53

@JuST_GiuGiu-poate nu toti vor sa comenteze de ce au votat,,,nush sincer.....

@eMH-da stiu, conteaza ??? ce nu poti sa ai mai multi sponsori ??

JuST_GiuGiu 20-02-10 13:19

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3105507)
@JuST_GiuGiu-poate nu toti vor sa comenteze de ce au votat,,,nush sincer.....

@eMH-da stiu, conteaza ??? ce nu poti sa ai mai multi sponsori ??

atunci care ar mai fi scopul poll-ului ,tocmai asta trebuie facut adica sa argumentezi de ce l-ai votat pe X si nu pe Y;)

Maryus_x90 20-02-10 13:56

io cred ca mai degraba aici se voteaza pe prietenii nu pe bune....da ma rog..nu e treaba mea.....

cozmin23 20-02-10 16:25

am votat cu Just_GiuGiu pt ca imi plac masinile simple

eMH 20-02-10 17:11

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 3105784)
io cred ca mai degraba aici se voteaza pe prietenii nu pe bune....da ma rog..nu e treaba mea.....

Pot sa zic ca e intr-o foarte mare masura adevarat!!

De exemplu mie mi se pare masina lu' D0ryn (sper ca am scris bine) cea mai frumoasa din poll!!
Nu mi se pare normal sa copiezi masini din filme, pentru ca aici stiam ca se puncteaza capacitatea de creatie, si gusturile in materie de design, nu cat de bine stii sa copiezi o masina dintr-un film.
Oricum, eu ma voi inscrie in continuare, si sper sa se schimbe un pic mentalitatea celor care voteaza, dar si a celor care participa, astfel incat sa nu se voteze pe prietenii!

cozmin23 20-02-10 18:13

correct!

StreetStyle22 20-02-10 19:26

Intrebare de noob,pot sa ma inscriu ? :lol:

Vot : Andr31

D0ryN 20-02-10 19:48

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3106205)
Pot sa zic ca e intr-o foarte mare masura adevarat!!

De exemplu mie mi se pare masina lu' D0ryn (sper ca am scris bine) cea mai frumoasa din poll!!
Nu mi se pare normal sa copiezi masini din filme, pentru ca aici stiam ca se puncteaza capacitatea de creatie, si gusturile in materie de design, nu cat de bine stii sa copiezi o masina dintr-un film.
Oricum, eu ma voi inscrie in continuare, si sper sa se schimbe un pic mentalitatea celor care voteaza, dar si a celor care participa, astfel incat sa nu se voteze pe prietenii!

Iti multumesc pentru sustinere, dar din pacate sunt foarte putini cei care gandesc ca tine.
Pentru majoritatea important e sa tuneze masina in joc astel incat sa obtina cat mai multe *stelule la aspect d.p.d.v. al jocului (care e un robot pana la urma), ultimul body-kit si toate gurile de aerisire care se pot adauga pe masina. Si nu in ultimul rand talonul cauciucurilor care trebuie sa fie nu mai mare de 10/15 maxim 20:???:
Si mai zicea cineva ca se tine cont si de calitatea pozelor...pe cand majoritatea masinilor inscrise in concurs sunt la rezolutii de monitoare CRT.

Oltcit Rally Team 21-02-10 08:18

Vot Maryus!:lol:

ANDR31 21-02-10 09:59

Da D0ryN, ai dreptate in lagatura cu modificarile si cu grafica . . . dar nu prea avem cum sa impunem chestiile astea. In lagatura cu kitchul este o asa zisa 'regula' dar in legatura cu grafica nu putem decat sa dam o valoare fixa sub care sa nu se mai posteze . . . Iar cu copiatul din filme depinde intradevar de mentalitatea fiecaruia ;).

Maryus_x90 21-02-10 17:15

6 Attachment(s)
se poate alte poze ? :lol:...cand a trebuit sa le fac nu am mai avut timp :D

Scuze de OFF-TOPIC ! :)

eMH 21-02-10 17:21

Nu, nu se poate. Era o regula stricta, legata de poze. Una din fata, una din lateral, una din spate, si una cum vrei tu. Deci 4 poze, din anumite pozitii.

Maryus_x90 21-02-10 17:26

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3109593)
Nu, nu se poate. Era o regula stricta, legata de poze. Una din fata, una din lateral, una din spate, si una cum vrei tu. Deci 4 poze, din anumite pozitii.

stiu...am zis doar asa...ca nu am putut sa ma abtin sa nu postez pozele aici :D

All times are GMT +2. The time now is 16:02.

- Copyright 2026 4Tuning