Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Cum se face o matrita din spuma poliuretanica? (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/171107-matrita-spuma-poliuretanica.html)

kinderu_audio 16-03-10 16:39

Re: Cum se face o matrita din spuma poliuretanica?

Quote:

Originally Posted by Lucian3003 (Post 3190196)
mc pt informatie iar dak am vreo nelamurire sper sa nu te deranjez dak apelez la tine cu vreo intrebare:oops:

v-am dat add nu e niciun deranj ;)

geopopa 16-03-10 17:34

7 Attachment(s)
incerc sa pun niste foto cam cu ce sa vrea sa fac

geopopa 16-03-10 17:37

kinderu cat crezi ca ma costa un body kit dac il faci u?bara fata si bara spate fara praguri scuze de deranj

sandra406full 09-08-10 17:49

Hello, ma ajuta cineva si pe mine, vreau sa fac o matrita pentru bara de spate, am ceva cunostiinte insa poate mai aveti careva niste ponturi ,,,multumesc mult.;)

daca nu folosesti materiale de calitate risti sa se sparga sau sa crape piesa:!:

frozya 12-04-11 09:20

5 Attachment(s)
Salutare.:D Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste raspunsuri? Cat m-ar costa si ce mi-ar trebui sa pot face un kit exterior ca cel pe care l-am atasat? :rolleyes2

Yackone 12-04-11 10:35

Quote:

Originally Posted by frozya (Post 4247964)
Salutare.:D Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste raspunsuri? Cat m-ar costa si ce mi-ar trebui sa pot face un kit exterior ca cel pe care l-am atasat? :rolleyes2

Esti sigur ca vrei sa auzi pretul?

frozya 12-04-11 15:58

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4248246)
Esti sigur ca vrei sa auzi pretul?

:D imi imaginez si eu ca ar costa foarte mult sa imi aduc masina in stadiul ala, dar pe mine ma intereseaza cat costa sa fac kitul doar, cu ajutorul fibrei. Si poate nu chiar asa evazat, un pic mai subtire (la bani) :D

Quote:

Originally Posted by frozya (Post 4249005)
:D imi imaginez si eu ca ar costa foarte mult sa imi aduc masina in stadiul ala, dar pe mine ma intereseaza cat costa sa fac kitul doar, cu ajutorul fibrei. Si poate nu chiar asa evazat, un pic mai subtire (la bani) :D

daca sti de unde sa iei materiale nu te ajunge mult

Yackone 14-04-11 11:12

Quote:

Originally Posted by avatar3d (Post 4254375)
daca sti de unde sa iei materiale nu te ajunge mult

Chiar crezi? Modelare+Matrite+Elementele finite?

noneagabriel 19-04-11 07:44

3 Attachment(s)
eu am prelungit bara spate direct cu spuma , am imbracat spoilerul in fibra si dupaia am rupt spuma de pe spate , singura probleme a fost ca am avut nevoie de ceva chit de fibra sa astup modelul acela al fibrei , oricum chitul nu a sarit de 1-2 mm pe toata suprafata .

All times are GMT +2. The time now is 22:52.

- Copyright 2026 4Tuning