![]() |
Re: 3 taloane REMAT
stai linistit , neinformat esti tu.
1. nimeni nu imi da 38 mil. in mana. E vorba de un program de stimulare a vanzarilor. Daca eu iti dau tie 2500/talon x 3 = 7500 lei => reducere 11400-7500 = 3900 lei avand in vedere ca trebuie sa mai pui 7-8000 euro pe langa reducerea asta ca sa iti o masina noua sub medie,este foarte posibil ca dealerul sa imi ofere reducerea de 3900 lei doar daca platesc masina cash si nu ne mai incurcam cu "rabla". 2. te "informez", ca dealer-ul de unde urmeaza sa cumpar masina noua imi ofera spre cumparare Vouchere Rabla intre 1400-1500 ron (daca le iau pe toate 3 -1400). 3. offtopic: pana mai ieri te multumeai daca luai 2-300lei pe o rabla, azi nu-ti mai ajunge sub 2000. de fapt, de ce sa te multumesti cu 2000ron, du-te ia-ti masina noua ca-ti "dau" aia 3800. te salut, va "jecmanesc" in contunuare - ofer 1000 ron pe talon + copii ma mai intereseaza in principiu 2 buc |
ma bucur ca ai raspuns cat de cat diplomat :) oke sunt de acord si cu tine ... si da ai dreptate, aia 38 de mil nu ii iei cash, ci reducere ... ma rog :) oricum eu nu am dat rabla pe 2 mil ca s`a muncit f mult la ea sa o dau cu atat. Mai bine am asteptat ceva de genul si o sa vedem. Dar nu e corect din principiu.
Oricum ideea e ca ma bucur ca am putut avea o discutie civilizata :) Nu am avut/am intentia de a face anti`reclama sa zic asa. Spor la vanzare si o zi buna. |
ok ,nici o problema.
Pot sa inteleg ca sunt persoane care au masini in stare buna, in care s-au investit bani si nu pot sa renunte la ea pt 1000 ron. Ma adresez in principal celor care au rable, exista multe masini prin tara a caror valoare reala este mult sub 1000 ron . |
Quote:
|
iti dau dacie daca vrei la 1600 lei ! e in stare buna de functionare sau o poti folosi pt programul rabla
|
Quote:
|
Re: Cumpar 3 taloane REMAT
Am un cupon si actele aferente la 17 mil. Anunt valabil pt. Bucuresti si judetele limitrofe. Tel.0724875505
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning