![]() |
Re: Hel HONDA CRX
Dak tot e offtopicareala aici ... am si eu o intrebare ... Honda CRX 2 (adik 88-91) VTEC ... cum e Non-euro ... sau euro X ? Si cam cat ar scadea taxele pt CRX2 din ianuarie ... din ce ati auzit ... Ca din cate stiu eu pt non-euro scad foarte mult taxele mai ales dak masina e mai veche de 15 ani ... deci ...? Astept raspuns. Multumesc
|
Am eu exact ce cautzi tu,o honda crx1 si este chiar inscrisa pe numere de constatza(un 2500 euro discutabil),mai am o honda prelude frumoasa tot asa 2500 euro discutabil care este pe numele meu plus inca o honda acura integra super tare masina si tot la 2500 discutabil,toate 3 masinile sunt perfect functionale!!!!!Ia ID meu sau vreun nr de tel si ne auzim itzi trimit poze!!Bafta
|
astept cu interes raspuns la intrebarea lui "BascaBV" chear sunt foarte interesant despre taxele de la 1 ianuarie. Si eu intentionez sa imi aduc o CRX 2 undeva in februarie :D
|
Nu cred ca vor scoate taxa prea curand .... eu am tot ashteptat dar m-am resemnat :D mi-am luat de-aici un Crx 3 putzin mai scump dar asta e....ce sa fac nu mai rezistam :D
|
crx 2 e cea mai buna optiune . am si eu o intrebare . motorul 1.5 16v de pe un civic din 1990 este euro1,2 sau noneuro?
|
Quote:
|
rar-ul e cam estupido ... masina mea e euro 1 in schimb ei au trecut-o in acte non euro ... si cred ca toate masinile pana in 91 de marca hnoda or sa aiba aceeasi soarta.
|
Am un kit de ambreiaj nou pt honda crx, il dau cu 70 de euro, daca va intereseaza.
|
0 7 6 1 7 3 7 3 2 7 alte detalii pt kit
|
pt ce motor?crx1 sau 2?
|
pentru crx 1. Eu am dat pe el 509ron, il am in cutie.
|
ca sa iesiti BINE la testele EURO, asigurativa ca schimbati catalizatorul vechi cu unul nou ;)
|
1 Attachment(s)
saptamana asta vreau sami achizitionez un CRX din 1992 (nu stiu care crx e 1 sau 2 ) nu are servo , as vrea nishte informatii , se manevreaza greu chiar daca nu are servo, cat de bun e motorul de 1.6 16v ? ms ,astept cateva raspunsuri din partea celor care au in posesie asa ceva.... ms...
|
Quote:
|
ms pt raspuns, dar ma asteptam la un raspuns pt intrebarile mele daca se poate, ms ..o zi frumoasa
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning