![]() |
Re: Masinile si userii nostrii
:D:D:D:D lol
crek era mama cu bunik samb la piata :D:D:D:D eu eram ink ....coma. |
pt juana man. nu cred ca era sambata era joi(11mai) atunci miam luat permisu...de aia eram eu prin zona.salut mai vb.
|
felicitari pt permis!c masina ai?nu vrei sa te prezinti si u?
|
1 Attachment(s)
mersi,is mandru ca lam luat din prima (25p)nu ca alti colegi de ai mei,acuma nam masina ,cand am nevoie de masina ma folosesc de fabia lui soramea.sal
|
iti uram bafta si multi km fara incidente!
|
Salutare! In sfarsit am revenit si eu! :) in zilele care urmeaza imi fac si eu poze ca ar fi cazu sa ma prezint si eu aici.
|
4 Attachment(s)
salutare! scuze pt intarziere! asta is eu ...adica mai mult masinuta :)
an 94 ....1.8L benzinar 90 CP |
4 Attachment(s)
Masina cu care ma dau eu... din cand in cand ....Opel Corsa 1.7 DI ...2003...modificat la ea (teoretic) suspensii sport... (deocamdata) :P
|
2 Attachment(s)
Salut. Asta-i leoaica mea. N-am schimbat nimic din pct. de vedre tehnic. Putin tuning optic dar mai urmeaza. 8)
|
1 Attachment(s)
inca un pic
|
bun venit si speram k te alaturi si u clubului nostru nlr-team
|
:) ...fainut peugeot-u smspeeder! bafta cu el in continuare! poate te putem ajuta si noi cu cate ceva :) te asteptam in clubul nostru :)
|
Mersi holdo. eventual cand va mai intalniti intr-un weekend trimiteti si mie un mail si daca pot vin si eu. ceva date tehnice daca va intereseaza 1.4 16v 88cp. nu-i mult dar pt oras ajunge
|
puteti sa ma ajutati daca imi spuneti un tuning shop serios ca o sa mai am nevoie de ceva tuning optic si poate si de altceva mai vad
|
tuning shop serios la noi in oras nu prea este ...si oricum preturile is cam mari. Cand ai nevoie de ceva scriene! Juana_man poate sa faca rost de mai orice si mai avem si leg cu alte orase si comunitati si gasim de ce avem nevoie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning