Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/17067-vt-usergroup-aderare-grup-discutii-etc.html)

Yackone 23-02-06 22:32

am urmarit topicul asta zi de zi si parerea mea este ca ar trebui un pic sortate lucrarile...nu sunt eu in masura sa decid care lucrari sunt bune sau nu ... dar parerea mea este ca sunt anumite persoane (nu dau nume) care n-au nici cea mai mica legatura cu virtual tuningul...sunt anumite lucrari care arata a fi facute in paint sau ceva de genul si au fost acceptate...si anumite persoane care ar trebui sa faca parte din usergroup sunt pe dinafara...eu zic sa va ganditi un pic...

p.s.: nu imi este frica de provocari...singura problema care ar fi este timpul...nu prea am

RA_2fast4u 24-02-06 14:42

ideea cred ca era ca aceia care \"nu au ce cauta\" sa fie exclusi cu timpu....prin provocari si cestii din astea :wink:

p.s. inca imi astept candidatul :)

BMWfan 24-02-06 19:01

ma bag si eu la provocare aia :oops:
ca si asa nu am mai facut demult nici o masina
poate asa se vor pune in miscare lucrurile pe aici

RA_2fast4u 24-02-06 19:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMWfan\"
ma bag si eu la provocare aia :oops:
ca si asa nu am mai facut demult nici o masina
poate asa se vor pune in miscare lucrurile pe aici

adika vrei sa concurezi cu mine pt lok? :D cuul :D

BMWfan 24-02-06 19:20

da frate
baga o masina
sau cine baga masina?

RA_2fast4u 24-02-06 19:25

bah asi baga...da acuma trebuie sa ma duk la cineva si dupa aceea ma duk norash...deci azi nu mai am timp..baga tu vreo 2 masini dc potzi si alegem care din ele o fakem, punem un termen shi vedem ok? p.s. ms ca ai acceptat ca eram tare nerabdator..may the bast man win :wink:

BMWfan 24-02-06 19:31

1 Attachment(s)
uite
si termen ... e bine o saptamana?

soricelu 24-02-06 22:14

hai ra :bat: :boogy: aratai ce poti :blink: :joy:

Gabi 24-02-06 22:16

Mă bag şi eu la provocarea asta şi, dacă tot a īnceput de ieri battleu' la Focus, de ce n-am face - pe lāngă provocarea pentru usergroup - şi un battle cu CTSu' ăsta? :P Dacă vă surāde ideea, spuneţi.

RA_2fast4u 25-02-06 13:34

dap masina zik ca e ok :D si s-ar putea termenu sa fie sa zikem pana duminica viitaore pe la 22? ca is cam ocupat sapt asta si sa fiu sigur ca o termin.....

shi ms soricelu, si apropos wb ca nu am apucat sa iti zik :P

@gaby asta e battle pt loc...adika pt design team....deci nu prea se poate in 3 :D

e pentru grupul Virtual Tuning, nu DT - tng

Gabi 25-02-06 13:48

1 Attachment(s)
Ştiu. Eu am zis că mă bag, adică vreau să fac şi eu maşina. şi am făcut-o, leneşilor :P

This is it: Flipper power :lol: :peace:

PS: īncă susţin ideea unui battle cu CTSu'.

vio[s] 25-02-06 16:49

Gabi daca vrei sa faci beattle puneo la Challenge`s .....
Io ma bag la bettle daca e ........ :P

RA_2fast4u 26-02-06 20:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
e pentru grupul Virtual Tuning, nu DT

oopsy scuzati eroare stiu pt ce :roll: e dar m-am incurcat in stiinta....=)) ma rog, BMWfan cum stai? ca eu sunt aproape gata si dc poti sa fakem battle-u cat mai repede ca baieti asteapta sa faka si ei un battle si nah....eu sunt aprox 90% gata :)

lyvyu 26-02-06 20:24

si dak vreau sa intru si eu nu mai pot? :cry:

BMWfan 26-02-06 20:30

mai am putin
o pun luni
unde le punem ..aici? sau la challenges?

All times are GMT +2. The time now is 15:44.

- Copyright 2026 4Tuning