![]() |
Re: E36 - pisica albastra
masina care o ai tu prietene o aveam cand tu nu stiai ce e ala bmw
|
Quote:
|
am dat pe ea chiar un bmw ca al tau plus diferenta
|
Bravo, dar nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca ai avut un bmw ca al meu.. si mai mult de atat cum ca as avea masina..
|
poza pe care o ai de fapt nu e masina ta?te lauzi cu masinile altora?esti tare
|
Lasati certurile ca nu e cazul.
Prezinta-ti masina cum face fiecare pe forum. Din moment ce postezi aici, esti constient ca ti se vor aduce si comentarii negative. Multa bafta cu masina. |
ba baieti eu ma uitai de 2x peste paginile astea 2 si nu vad poze ..... trebuie sa cautam masina ta undeva anume?????
incearca sa respecti si tu regulile forumului.... sau poate nu imi merge mie internetu bine si nu incarca pozele tele.... astept cateva poze! |
|
Quote:
parerea mea investitie multa rezultate 0 ( zero) nu e genu meu ... dar multa bafta ! incearca sa scapi de CRAZY si CRAZY TUNING :P |
Masina asta nu mai e bmw ....
|
acu 5..6.. ani a fost smechera masina...
dar au apus vremuriile alea... desi s-a depus multa munca si sunt multi bani investiti... a ramas un mare kitch.. strict parerea mea ! |
sincer mie imi place interiorul mai putin bordul...daca ar fi o culoare mai inchisa si ar avea o capota si un kit mai classic cred ca ar fi de 10x mai frumos dar oricum sper ca il vei aduce pe calea cea dreapta.numai bine
|
nu stiu cum k nu prea am ma-m uitat pe forum
|
Aplaud si eu pe cine pot frate... sunt un fan mai mic
Ca sa uploadezi poze, dai go advanced, dai in jos pana dai de butonul "manage attachements" iti selectezi de acolo pozele care vrei sa le uploadezi, dai upload cand ai terminat de selectat tot, astepti sa le incarce si dai send coment |
6 Attachment(s)
pisica albastra
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning