![]() |
Re: VT UserGrup || L33LOO vs. Ranek
nici una nu e prea reusita .... dar orikum ranek are mai putine greseli ... ai votul meu
|
masina trb sa para cat mai reala ...
lucrarile sunt cam simple ... va rezumati la putzine modificari :rolleyes2 votez pe ranek |
Quote:
|
Quote:
L33L00 Pavaloi (2006. 05. 07. 9:02:10): votati-ma pls https://forum.4tuning.ro/showthread.p...859#post403859 |
Ms tuturor pt voturi . Masina nu a fost cea mai buna "creatie" a mea , si nici nu m-am complicat(fiind presat de timp) . Am facut-o exact cat trebuia sa fiu peste adversar ;) !
:twisted: |
ranek...mai reala
|
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii ! Iarna dute-acum cu bine ! Primavara vine, vine ! Vestitorii au sosit In zavoiu-ntinerit ! Vestitorii au sosit In zavoiu-ntinerit ! :):):))) da greu battle-u asta ... vot ranek ;) |
vot ranek .......
|
votul meu se duce la....ranek...si l33loo nu mai umbla cu prostii ca nu e frumos;)
|
RANEK clar...
P.S. si L33LOO fii corect!!! |
1.) scopul in virtual tuning e sa ne apropiem cat mia mult de realitate....altfel de ce ne mai chinuim ata? de ce nu le facem in paint pana una alta k ia mi putine resurse si timp...nuh??!!?
2.)my vote goes to ranek ;) ps(l33lo):faza cu mesajul cu votai-ma & stuff e unul din motivele care m-au facut sa nu te las sa imi dai add pe yahoo. |
:)))) normal ca l-am votat pe Ranek e diferenta maree
|
Ai dreptate bai ad1 ! :lol: :lol: :lol:
|
ranek ..ai votu meu .......daca tii minte ca eu trebuia sa ma provoc cu tine ...dar lasa mai bine ca ai bagat cu el ;)
|
vot ranek...mah cand se termina pollu tau aici shi al meu cu LKS esti dispus sa facem shi noi un battle?;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning