![]() |
Re: E36 - miauuuuu
Quote:
Sincer vopsestei nasu ala negru sau punei unu carbon... o strica mult ... |
frumusica,i-ar prinde bine un nas negru si spranecenele alea scoase...
|
Quote:
suspensie are si roti in talon e negru-portocaliu |
da-i jos antena aia:P
|
o sa-i pun si nas negru
da sincer nu prea o avantajeaza, parerea mea la faruri am lucrat ceva k sa le fac angel-ul invers sa nu se vada intrerupt jos si sunt si electrice daffy duck™ cat vrei pe kit-ul de M |
1 Attachment(s)
eu spun ca il avantajeaa nasu negru;) fa-ti o parere:) si eu sunt deacord cu tine in legatura cu jantele...
|
Quote:
ms :D |
Incearca si pe carbon si pe negru mat sa vezi cum dau! Dupa 20 iti pot arata eu ambele modele sa iti faci o idee!
|
merita daca ii schimbi culoarea aia de la nari portocaliul ala o face penibila;) combinatia de culori este draguta:D jantele sunt mortale:D eu am avut asemenea jante si le-am dat la schimb unui prieten cu o pisica rosie:) este si el aici p forum cu ea;)
punei o bara de m p fata;) si cel mai important pentru masina ta o suspensie sport:D mai coboaro 4-5 cm ;) o vei schimba radical :D |
Quote:
suspensie are inca 4 cm si nu mai ies deloc iarna cu ea crezi k avem drumuri pentru 3 cm garda la sol ????????? |
culoarea......
|
=))=))=))ma ai masina mijto...
doar o vad zilnic;)) |
interiru e protocaliu:twisted:
...da tot nu ai turat-o pana la 6000 cand ti.am zis:???: |
E36 - miauuuuu
Interesanta combinatie de culoare...vezi cum faci sa scapi de antena aia! nu da bine deloc, parerea mea. Sa ii faci cat mai repede grila in negru..
|
da ne mai multe detalii despre ea...c motor are,din c an este etc
ti am vazut si eu pisica ieri prin trafic:P prin c zona stai? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning