Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - FDM (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17006-golf-2-fdm.html)

cristivw 19-05-06 11:37

Re: Golf 2 - FDM

Quote:

Originally Posted by Bizonul
sper sa nu gresesc ....in Vitan la 500 mii
zic bine?

sunt din constanta :-P n-am de unde sa stiu... daca ma intrebi de shawarma iti zic eu unde-i cea mai buna si ieftina :D

OaSe 19-05-06 12:30

Originally Posted by cristivw
superb pedalierul... daca nu te deranjeaza, ai putea sa ne zici si noua de unde l-ai luat si cat costa?[/QUOTE] vreu si eu sper sa nu gresesc ....in Vitan la 500 mii
zic bine?[/QUOTE]

da..se gaseste in vitan nu mai stiu pretzul;)

OaSe 19-05-06 12:32

Quote:

Originally Posted by juana_man
aoleo,c e cu chestia aia in spate??e cumva o bara spate taiat si montat sub cealalta bara???da-o jos rpd pt k.....o ia razna spre.....unde nu-i locu la nici un GOLF!!!!!!!!!!!!!!

probabil d'aia e. aurea e k e taiatura aia prea mare si nici capat d toba mare nu am. in realitate da mai bne decat in poze
O sa dispara, insa nu acum, am d gand sa o bag la intinerire:lol: cat d curand si o sa schimb multe la ea, inclusiv culoarea;)

juana_man 19-05-06 12:38

dak tot vrei sa schimbi in spate...ex.ai putea pune acea fusta de pe vento.

OaSe 19-05-06 12:41

tre sa analizez mai multe fuste si spoilere dar care sa se si potriveasca cu c vreau sa fac.;)

Slim29 19-05-06 14:53

off:da pedalieru se gaseste in vitan cu 500 de mii ! e super frumos eu l-am vazut in realitate pe o alta masina !! isi merita bani. dar e naspa ca e prinde in suruburi park.. on: ft misto masina .. cred ca am vazuto pe strada mai demult dar nu mai stiu oricum e ft frumoasa !

Bizonul 19-05-06 18:42

Quote:

Originally Posted by cristivw
sunt din constanta :-P n-am de unde sa stiu... daca ma intrebi de shawarma iti zic eu unde-i cea mai buna si ieftina :D

ca esti di CT stiu, insa tu nu stii ca eu doar am spus unde se gaseste pedalierul respectiv..in nici un caz nu te-am trimis acolo pentru ca ...esti din CT.
intelegi?cat despre shaworma asta trebuie sa faci cinste ..
bafta....

OaSe 28-05-06 19:05

7 Attachment(s)
am mai facut ceva la muzik:lol: oare o suna bine:rolleyes2
tre sa-mi iau o statie mai.....bunicik, nush cat va rezista asta

OaSe 30-05-06 18:45

bizonule...crek o iau p urma ta...o vand, vreau sa-mi iau ceva mai puternic...ceva benzina si cum nu am bani sa imi mai iau una p langa asta:oops: ...
deci...DE VANZARE :cry:

cristivw 31-05-06 00:11

pacat... masina e misto... mai bine ii pui un motor mai puternic ;)

Bizonul 31-05-06 19:08

Quote:

Originally Posted by OaSe
bizonule...crek o iau p urma ta...o vand, vreau sa-mi iau ceva mai puternic...ceva benzina si cum nu am bani sa imi mai iau una p langa asta:oops: ...
deci...DE VANZARE :cry:

foarte bine frate..ce vrei sa-ti iei ..

OaSe 01-06-06 23:20

pai nush....ma gandeam la un urs??:D
dar ink nus hotarat...sa o dau..sa nu o dau:rolleyes2 ...plm merge prea bine masina chiar asa p motorina si se tine bine.
dar dak o tin...o fac makr sa rup gura la fraieri cu aspectu' nu k n ar arata bine...dar...vreau un tuning agresiv
ramane de vazut;)

ggd_87 01-06-06 23:40

i`ati logan dc vinzi golfu! :lol: glumeam,yo zic sa-l tii si s o faci la exterior mishto si plus muzica imbunatatita si poate niste neaone sub ea:?:

OaSe 02-06-06 12:31

pai la muzik tre sa-mi schimb boxele p fatza(usi) sa-mi pun ink 2 infinity, sa-mi schimb statia pt subwoofer(e) si ink una pt boxe. eu snt multumit si asa cum se aude, dar....mereu e loc d mai bine.

la exterior.....planuri mari, dar in primul rand vreau sa-mi schimb articulatia;)

OaSe 06-06-06 18:04

astazi am reusit s-mi pun un singur stergator...am muncit cam mult, nu nimeream, ba se ducea prea in dr ba statea in stanga. Dar pana la urma am reusit :D
Astet p claudiu sa puna pozele:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning