![]() |
Re: Golf 2 - FDM
Quote:
|
Originally Posted by cristivw
superb pedalierul... daca nu te deranjeaza, ai putea sa ne zici si noua de unde l-ai luat si cat costa?[/QUOTE] vreu si eu sper sa nu gresesc ....in Vitan la 500 mii zic bine?[/QUOTE] da..se gaseste in vitan nu mai stiu pretzul;) |
Quote:
O sa dispara, insa nu acum, am d gand sa o bag la intinerire:lol: cat d curand si o sa schimb multe la ea, inclusiv culoarea;) |
dak tot vrei sa schimbi in spate...ex.ai putea pune acea fusta de pe vento.
|
tre sa analizez mai multe fuste si spoilere dar care sa se si potriveasca cu c vreau sa fac.;)
|
off:da pedalieru se gaseste in vitan cu 500 de mii ! e super frumos eu l-am vazut in realitate pe o alta masina !! isi merita bani. dar e naspa ca e prinde in suruburi park.. on: ft misto masina .. cred ca am vazuto pe strada mai demult dar nu mai stiu oricum e ft frumoasa !
|
Quote:
ca esti di CT stiu, insa tu nu stii ca eu doar am spus unde se gaseste pedalierul respectiv..in nici un caz nu te-am trimis acolo pentru ca ...esti din CT. intelegi?cat despre shaworma asta trebuie sa faci cinste .. bafta.... |
7 Attachment(s)
am mai facut ceva la muzik:lol: oare o suna bine:rolleyes2
tre sa-mi iau o statie mai.....bunicik, nush cat va rezista asta |
bizonule...crek o iau p urma ta...o vand, vreau sa-mi iau ceva mai puternic...ceva benzina si cum nu am bani sa imi mai iau una p langa asta:oops: ...
deci...DE VANZARE :cry: |
pacat... masina e misto... mai bine ii pui un motor mai puternic ;)
|
Quote:
foarte bine frate..ce vrei sa-ti iei .. |
pai nush....ma gandeam la un urs??:D
dar ink nus hotarat...sa o dau..sa nu o dau:rolleyes2 ...plm merge prea bine masina chiar asa p motorina si se tine bine. dar dak o tin...o fac makr sa rup gura la fraieri cu aspectu' nu k n ar arata bine...dar...vreau un tuning agresiv ramane de vazut;) |
i`ati logan dc vinzi golfu! :lol: glumeam,yo zic sa-l tii si s o faci la exterior mishto si plus muzica imbunatatita si poate niste neaone sub ea:?:
|
pai la muzik tre sa-mi schimb boxele p fatza(usi) sa-mi pun ink 2 infinity, sa-mi schimb statia pt subwoofer(e) si ink una pt boxe. eu snt multumit si asa cum se aude, dar....mereu e loc d mai bine.
la exterior.....planuri mari, dar in primul rand vreau sa-mi schimb articulatia;) |
astazi am reusit s-mi pun un singur stergator...am muncit cam mult, nu nimeream, ba se ducea prea in dr ba statea in stanga. Dar pana la urma am reusit :D
Astet p claudiu sa puna pozele:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning