![]() |
Re: Machetele mele - lehanu_traian
cer scuze cine mi-a bagat pe forum numele mi l-a gresit ma cheama LEAHU TRAIAN si nu LEHANU speram sa putem repara aceasta gresala.
|
Bine ai venit domnu Traian, ai o colectie superba. Am mai vazut undeva pe alt site poze cu colectia ta. Superba, felicitari.
|
WOW mega colectie , si valoarea! Superb, asteptam sa le vedem pe fiecare in parte.
|
WOW!!! Ai o colectie numeroasa... felicitari! Astept sa le prezinti pe rand;-)
Am vazut ca ai un Ferrari 360 Modena Spyder, este cumva cea produsa de Bburago? Aia este foarte rara... Felicitari inca odata pentru colectie! |
da am mai multe machete facute de Bburago care in prezent nu se mai fabrica sa nu se mai gaseste,daca le colectionez din anul 1990,la inceput nu se gaseau decat WELLY si Bburago
|
Ok, dar acel 360 Modena Spyder este Bburago sau HotWheels?
Pentru ca cel Bbuargo a fost produs in numai 400 de exemplare, fiind si ultimul Ferrari produs de Bburago! Iar acum costa in jur de 400-500 de euro pe eBay... |
este de Bburago si o am de cca 18 ani
|
18 ani??? Modelul 360 Modena a fost produs intre '99 si 2005(vorbesc de masina reala), iar macheta a fost produsa de Bburago in anul 2000, deci are 10 ani;-)
Felicitari pentru ea, este un model superb si rar, care se gaseste foarte greu acum! |
Cred ca ai gresit cand ai vrut sa zici 18 ani, dupa cum a zis Eugen, macheta a fost ultima BBurago produsa in 2000. Fa-i o prezentare amanuntita, ca e un model extra-super-ultra rar;) (daca intradevar este BBurago...)
|
3 Attachment(s)
Quote:
Atentie la scaunele.Numai la HW Foundation este vopsite la scaunele centurile de siguranta. In prima poza este macheta lui Traian,in doilea poza este macheta mea. Bburago are interior negru,si nu crema. |
Aha, Schumi, mersi de lamurire;-)
|
Cu placere.
|
frumoasa colectia...ai cv masini...succes in continuare;)
|
Felicitari ! .
|
Da, am modificat ce scrisesem, oboseala si calculele matematice nu dau bine impreuna. PAstrez doar remarca de numar impresionant. MErci de corectare steaua.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning