![]() |
Re: Nissan 300 zx TT -drag project
Un Nissan de exceptie....masina va fi probabil printre cele mai rapide de la noi pe 400m....nici nu vreau sa ma gandesc cat a insemnat investitia in bani la acest proiect.Bafta multa in continuare.
|
bravo gajule:D.........incet ai ajuns la ce tiai propus;)..ne vedem in ungaria in martie sa vad si eu fiara:lol: bafta in continore....:!:
|
Quote:
Cu siguranta va avea adversari pe masura lui si uite unul care sigur o sa-i faca mari probleme... https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...0-romania.html |
Un proiect care cu siguranta merita urmarit. vladpvs, tu postezi aceeasi chestie la toate proiectele importante care se dezvolta la noi in tara ? ( fara suparare te intreb :P )
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca se da in diverse.
Avem 100 de maşini care aspiră al puteri si timpi care anul trecut nu visam,trebe sa ne ardem in loc sa facem front comun. Fiecare cu felul lui,cred ca nu e topic de provocari. Eu va doresc succes si sa facem treaba mai ales in afara ţării pina cānd o sa fie loc si la noi. Nu cred ca ştiţi istoria acestei maşini ca sa injectati degeaba ştii ca maşina asta a fost "chinuita" 2 ani prin Romania?nu cred in Anglia e doar Pt soft si sincer cred ca nici in "x" ani o sa fim cel putin pe Nissan sa scoată un asemenea soft Mai departe fiecare cu părerea lui |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1. Brake horsepower (bhp)= puterea motorului fara pierderi de orice fel (cutie, alternatoe, pompa apa , etc)
2. British horsepower (bhp) idem cu American SAE horsepower measurement = putere motor neta la volanta Succes in continuare sper ca dupa atata munca si bani investiti sa ajungi unde vrei cu masina ;) RUGAMINTE ..... va rog sa incetam cu acest RAZBOI inexistent .... poate ca si eu am exagerat poate si ceilanti ....... sa ne pastram calmul si forta de munca pana la finalizare......... o sa vedem in concurs sau pe Ax cine si ce si cum ..... |
Ce planuri ai de vitor ?
Vi cu ea in romania ? (atat cu ea cat si tu ramai aici sau mergi iara inapoi? ) |
Bai,da mai aveti?va mai tine?
Ca la gradinitza. Politze vechi . . . Care nu cred īşi au locul aici BMW -ul e 100 % de drag,Nissanul e compromis pt moment,ne vom da,careva va cāştiga , dar eu mi-am făcut-o sa īl bat pe Golum si cred ca nici viceversa . Dacă vi-a trecut ,treceti la subiect (pina la vara o sa īnnebuniti) spor la treaba. Maşinile din Ungaria cum au progresat? polo Diezellll. - 10.3 viper. - 9.8 audi s2 - 9.8 Chevy - 9.0 prin mistouri? Bateti-va capul sa ii batem pe aia,nu īntre noi! Noi mai avem multe de īnvăţat Si ca fapt divers mai apare īncă o TORPILA care sigur ne va pune mari probleme la amindoi! O Facem in trei ? |
scz de intrebare ,dar ce motor este pe ea si de cat ?
|
Este specificat in primul post :rolleyes2 :
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning