Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   4Tuning Days 2010! (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/169647-4tuning-days-2010-a.html)

RoByNeT 10-03-10 10:25

Re: 4Tuning Days doi zero unu zero!

tu urci ma stai calm :) e posibil sa fi urcat si eu. Si au zis ca in caz de ceva exista solutii.

Asa on topic: daffy ... eu am zis de lista ... interna ... adica imaginara ... ca sa ii zicem ca idee lui hondarul ba venim atatia ... sa fie si un pic de bun simt. Oricum vin si eu.

Lucian_GXZ 10-03-10 10:28

O fi cazu de asa ceva? Eu nu am vazut cum e intrarea... Stiu ca ne-am chinuit anul trecut sa urcam JHN-ul lui andu in pavilionul din spate...

RoByNeT 10-03-10 10:28

e super "lina" iti zic eu ca nu avem de ce sa ne facem probleme :)

Evo-Jr 10-03-10 10:55

am fost acolo robinet si e cam abrupta a 2 ua panta care ne urca la etaj

daffy duck™ 10-03-10 11:09

deci noi pana la urma unde avem loc?????

Lucian_GXZ 10-03-10 11:12

vorbim diseara - asteapta mesajul lui tataie!

daffy duck™ 10-03-10 11:46

eu nu cred ca o sa ies ca sunt racit cobza....daca ma simt bine sau ne vedem pe aici pe langa mine...apar si io....

RoByNeT 10-03-10 13:29

in principiu cluburile o sa stea la etaj. Jos este ocupat de firme cam 90 % a zis Hondarul ... deci sus. Evo nu stiu unde te`ai uitat tu ma ca mie mi s`a parut oke.

Evo-Jr 10-03-10 15:51

6 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

intre stalpi sunt 7 metri.putem sa legam parasolaru chiar de ei.
si sunt 2 zone care le am fotografiat.una mica care are 10m si alta mai mare care are apx 25m.depinde de cate masini bagam si cum au fost repartizate zonele.si am pus o poza si cu rampa.eu oricum cred ca trec dar daca sunt altele mai joase ca a mea ,o sa avem nevoie de talpicele alea.:-)

Lucian_GXZ 10-03-10 16:08

nu cred ca incapem in 10 metrii.. ne trebuie neaparat cu perete in spate...

daffy duck™ 10-03-10 22:01

bannerul are 10 metri....deci un spatiu de 11-12m sa gasim intre pereti ca sa fie ok

si legat de rampa...din masinile pe care le bagam....doar mihai si poate, POATE horia...dar ma indoiesc

Evo-Jr 10-03-10 23:28

intre stalpi sunt 7 m
trebuie agatzat cumva de stalpi,nu intre ei.

RoByNeT 11-03-10 10:15

REGULI! EXPUNEREA MASINILOR LA 4TUNINGDAYS!

Informatii de ultima ora pentru CLUBURI!!!

Lucian_GXZ 15-03-10 09:26

Re: 4Tuning Days 2010!

Ma bucur ca am continuat traditia ultimelor evenimente la care am participat. Sincer sa fiu am fost luat putin prin surprindere dar ma bucur ca am fost considerati la inaltime langa alte 2 cluburi care s-au prezentat admirabil. Felicit tot Inferno MotorSport pentru dedicarea cu care a fost tratat acest eveniment, multumesc totodata HILSERV care ne-a sprijinit inca odata, si nu in ultimul rand :) Hannei care a retinut vizitatorii la stand, unii dintre ei uitand sa mai plece. Pozele va rog sa le postati la topicul special destinat, care intr-un final se va "lipii" la acesta, pentru a avea toate dovezile ca am fost prezenti la aici. Spre deosebire de alte evenimente, de aceasta data nu am avut niciun participant la sectiunea DRIFT, lucru care trebuie sa recunosc ca nu m-a imbucurat prea tare, dar problemele de natura tehnica sunt una din cauze si decat sa se intample ceva nedorit, mai bine asa!
Una peste alta, consider evenimentul un succes! In curand vor fi urcate si pozele oficiale ACS IMS de la eveniment.

jakal 16-03-10 16:31

Re: 4Tuning Days 2010!

am vb cu tataie si mi-a zis ca a avut probleme la masina inainte de drift...
eu cu 2,3 nu puteam sa ma prezint...din cate am vazut traseul avea si portiuni lungi unde iti trebuia motor ca sa il poti face....
plus de asta am fost si la munca....:(.....nu am putut sa vin nici macar ca spectator......

All times are GMT +2. The time now is 09:52.

- Copyright 2026 4Tuning