![]() |
Re: E36 - My New Bmw
Sar`na ... il vedem ce stie,dar e cam greoaie si sa zicem ca cutia e OK .. dar cam gata cu liniile ... sa vedem totusi,nu se stie inca:oops:
|
gata cu liniile.....daca ai crede si tu ce zici....ar fi ceva....e ca si cum ai zici la o curva sa nu se mai f---a....poate ca ar vrea saraca....dar nu poate....o are in sange:twisted::twisted:....hai...bafta la modificari si lovele multe sa le poti face
|
Quote:
|
Frumoasa Pisy....s'o stapanesti sanatos si fara incidente.
Interior de nota 10....ce sa mai....o sa fie fericita cand o sa'i puna stapanul haine noi ;) |
interioru e de nota 10+.ce stopuri o sa vina pe ea :de ///M sau ceva pe led?:D
PS:tu ai cumva un urs B 84 KID ? |
Multumesc de aprecieri .. nu am urs,am avut urs acu ceva ani,si nu aveam nr alea.masina o sa-si primeasca numerele de le-am avut inainte B 112 KID
Am mai avut vreo 2 matze,aveau clima pe ele si etc,interioarele frumoase,dar parca asta are ceva special.La exterior este pur si simplu un BMW e36 coupe .. dar abia astept sa ies pe plus cu banii sa vedem cum arata mai bine:x Legat de stopuri,ma tot uit si cercetez pe net,nu prea ma incanta cele pe led,as prefera de M,sau ceva mai diferit cu toate ca nu gasesc! |
sa o stapanesti sanatos si daca e sa imi dai o bere ca sa iti dau nr-ele daca nu cumva le pastrez eu(glumeam)
|
Quote:
|
Succes cu bavareza,sunt curios ce o sa iasa din ea.
|
Thanks .. si eu,abia astept sa ma pun pe dansa:evil:
|
esti nebun KID`ule....cine se gandea ca iti iei tu bmw ? multa bafta varule in proiect si sa o stapanesti sanatos, hai cu pozele :)
|
las` ma ca stiu eu pe unii de sunt la al 14` lea Bmw...
|
Ce crezi Trafy k eu ma gandeam k o sa ma dau pe bmwuri?!
Provenzano,cine isi permite isi permite:P Dati0-va cu parerea pt stopurile de M ,cele clare in partea de sus sau usor innegrite?o sa pun poze mai incolo nitel.Si cam ce preturi au astea la noi?si farurile la fel cele custom cu angel-eyes?! Ca sa stiu daca le iau de aici sau de peste ocean .. noroc cu americanii:-P |
in sfarsit te-ai maturizat si tu :P. BV! sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Asta ar trebuii sa fie masina de familie?
|
Quote:
Gracias pt urari8) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning