![]() |
Re: PROVOCARI
s-a facut vremea frumoasa si voi da curs tuturor provocarilor
UNKNOWN RACERS va asteapta la start |
:))) e criza..nu mai are lumea bani de benzina pt curse:)))
|
eu ma pot prezenta diseara la provocari,cu un r6 momentan,cu start de pe loc accept in principiu cu orice :) peste 3 sapt e gata corvette pt provocari din pacate,acum este demontat si asteapta piesele corecte .. ca mi au trimit oamenii piese pt alta masina,din america.eos nu se baga la asa ceva,dar poate iau r32 intre timp..deci pt diseara..r6 waiting:D
|
diseara iese corvetteul la o sesiune,,,,,cine doreste sa ma contacteze... in berceni...locul si ora o dau pe pm
|
Aseara, ca in fiecare vinere am fost in kisselev ... v-am cautat dar...asa a ramas nu ?? kisselef ,vineri seara!
|
din pacate unii dintre noi nu pot ajunge la kisselev
|
nici in alte parti nu am vazut masini de la voi !!! nu stiu de ce provocati daca nu veniti ....
nu am vazut corvetteul la sesiune!!! |
Am vorbit cu tine si am zis ca onoram provocarea facuta de voi...nu te-am mai sunat deoarece corvetteul a ramas in berceni pentru o sedinta foto cu membri si m-am gandit ca daca nu ne strangem macar 5-6 masini inclusiv corvetteul n-are rost sa facem ceva...mai ales ca planuiam sa filmez,iar cei care se ocupau de aceasta treaba au fost plecati.N-au intrat zilele in sac,in cel mai scurt timp o sa ne intalnim pentru ca nu vorbesc aiurea doar ca sa ma aflu in treaba.
O zi buna |
cine vrea sa se dea,sa mi dea PM,ca nu cred ca e nevoie de 1000 masini pt show.e suficient adversarul si atat,ca nu cred ca dureaza totul mai mult de 5 minute :) succes si folositi PM ul :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning