![]() |
Re: E46 - 320d Black Beauty
felicitari prentru achiitie.din moment ce ai preentat-o banuiesc ca o sa ai grija in continuarea de ea.cine nu cunoaste masina poate sa bage si mana in foc ca nu e tunanata la noi..lambo nu se potrivesc in nici un ca cu stilul care este acum la masina insa un air ride...tear ajuta si pe tine si ar arata si mai:X..in rest cum ai spus si tu nu prea ai ce sa ii faci decat sa ii porti de grija:)
|
waldo, inainde de cabrio ce era ? :lol::lol::lol:
JusT_SaY_BoBo : tot mai multi spun k nu i-ar sta bine lambo ... si le dau dreptate , dak pun lambo ar trebuii umblat si la celelalte doua usi din spate (sa se deschida invers) ce ar fii o distractie exagerat de scumpa. ar_66_rau : mersi , asa voi face! |
Quote:
|
|
1 Attachment(s)
Foarte Frumoasa masinuta ... am vazut ca ai ceva planuri de viitor pentru ea ... mai ales treaba cu air ride :X.... asteptam progrese...
Bafta! P.S cat te-a costat intercoolerul cu tot cu montaj ? |
intercoleru tot caius l a pus din cate stiu eu , Caius ai avut o masina de nici tu nu aveai habar cat de frumoasa era :D , dar asa e , cand te ai plictisit de o masina te ai plictisit , poate sa fie si CL65amg
|
Frumoasa negresa. :D
Pacat ca nu avem drumuri in Timisoara. O vad destul de des in zona Freidorf. |
Quote:
|
Quote:
|
E46 - 320d Black Beauty
foarte tare masina! felicitari pentru achizitie si sa ai parte de...
|
cati mai multi km
|
Sa o stapanesti sanatos !
Cred ca am vazut-o la sf. anului trecut, intr-o benzinarie din PH . Daca e aceeasi masina "felicitari" soferului ptr sarutul pasional cu Logan-ul . Daca o confund, imi cer scuze. |
da Naky,frumoasa rau...la caius nu mai zic ca el stie oricum:P
sa ai parte de ea,de facut mai poti face una alta dar cu cap,oricum depinde de gusturi mai sus se vorbea de oglinzi;) si in rest ti-am mai zis,eu sugerez un portbagaj CLS:D si o evecuare dubla tip M iar la interior un Navi si est om de om:X:X:X singura parere de rau in legatura cu masina asta este ca nu am avut banul la timp:( asta e...imi pare rau dar nu ii totul pierdut(I'l be back) bafta mare,totodata grija si spor |
mica bestie pe prima pagina @ 4tuning :D
|
va multumesc tuturor si totodata redactoriilor 4tuning care ne-a oferit aceasta ocazie de a prezenta masina intr-un scurt articol pe prima pagina 4tuning.ro ;)
soosy : mersi , sunt convins ca vei da de e46'le dorit in viitorul apropiat.te salut si multa bafta in continuare... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning