![]() |
Re: Machetele mele - vn-08-nen
De aspect ...
|
6 Attachment(s)
Lamborghini Gallardo Superleggera - MotorMax |
Frumos supergellera,dar aduce foarte mult a BBURAGO,ca am si eu unul de la burago pe argintiu si parca seamana foarte bine tot asa incearca sa imite carbonul la oglinzi pe la motor pe colo pe colo,pe fetele de usi...:-?? Oricum imi place mult :D
|
Aaaa nu ... nici nu are carbon pe acolo ... Cel putin a mea nu are !
|
Mult imi place macheta asta :D bine sincer imi placea mai mult daca era galben mat si nu cu sclipiciul ala in vopsea dar si asa este frumoasa :D
|
Tu mereu ai ceva de comentat ... mai rau ca o soacra ... saracu prieten al tau ;)) ... Glumesc ... am vazut si versiunea tunata pe alb cu un fel de ceas pe capota ... frumoasa si aia ... prin carrefoul ...
|
Hmm , prefer simplu decat cu toate stikerele si reclamele pe el ...acuma na ...gusturile nu se discuta :D
|
Si eu ... dar ma refer si la body kit ... e mai agresiv :)
|
Nu fa prostia sa-ti iei macheta aia.Nu e lucrata bine deloc,cel putin asa am vazut la un coleg de pe server!
|
Nu o iau stai calm ... nu imi place sa am dubluri ! Doar sa fie din aur si sa mi-o dea cineva gratis :D !
|
5 Attachment(s)
VW Golf Mk4 - Maisto P.s. Scuzati data ... pozele sunt noi facute ! |
faine machete.imi place gallardo mult.spor la colectionat
|
imi poti spune si mie de unde ai luat golf-ul?:D
|
@makvlad - Golful l-am cumparat de la un user de pe forum . Cauta si pe internet . Al meu e Special Collection !
@vlad46 - Multumesc . |
Special Edition...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning