![]() |
Florica - 0721902149. Dati si voi un semn cand treceti de Bals. Vrem sa venim sa va asteptam la Metro (intrarea in Craiova).
|
Oki-Doki
|
Haha!Ce faci Gabi?Am zis io ca ma duc sa`i astept la Metro.Imi furi ideile? :twisted:
Gabi: offtopic crunt. Citeste o pagina in urma... |
Ora 6 pare destul de bine, Florica...ramane sa discutam si in 4ss cine vine, noi speram sa venim cat mai multi sau macar mashinile care merita...Daca e nevoie de ceva ajutor la organizare, ti-l putem oferi...Numai bine si respect.
|
daca nu ai fii tu FLORICA nustiu ce am face :lol: :lol: :blahblah:
Gabi: Micutzule - si tu faci offtopic? PS: ne vedem la Craiova :wink: |
drum bun sa avetzi baietzi.. ;)
BTW ducetzi-va mai multzi.. si Carmen si Gabi .. si nu numai ;) asa e frumos :lol: |
Re:
Quote:
Quote:
sorry pentru offtopic(e ultimu!) :wink: |
Of of mai mai! Nu poate omu` sa faca o gluma ca gata,va dati cu curu` de pamant..Oare kiar trebuie la fiecare gluma sa scriu ca nu e serios?Credeti ca vreau sa fiu numai eu acolo?Din partea mea putem sa ne strangem juma` de Craiova sa`i asteptam...Nu poate omu` sa spuna ceva care nu are legatura cu topicu`...Bine a zis BogdanCMS cu sedintele de partid!
|
Deocamdata, de la 4ss se anunta urmatorii participanti:
Sierra V12 Bishop VR6 200SX Aki - Honda Civic Coobra BMW 520 Robert SGM - Dacia powered by Alpine Daca se mai modifica lista, o sa anuntam...numai bine. |
florica saptamana asta trebe sa ma intalnesc cu tine ptr formularele ptr 4ss sau nu am intzeles eu bine :?: :roll:
Gabi: replica asta mergea de-un mesaj privat :evil: |
ultima strigare: se cauta 2 oameni kre vor sa mearga din buc cu mine.. pretul este de 350k/persoana ma gasiti la 0724-307076 sau paul4ss pe yahoo messenger
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning