![]() |
Re: CLUB VECTRA C
5 Attachment(s)
Cateva poze cu vectra mea ...
|
9 Attachment(s)
my car...
2005, 110 kw, 150 cp , Z19DTH |
Si atit?! Gata deja ne-am saturat?!...nu pot sa cred:shock:
|
Ce noutati sau inbunatatiri a-ti adus vectrelor voastre?!...fie diesel sau benzina...?
|
8 Attachment(s)
vectra mea...1.8
|
7 Attachment(s)
vectra club 1.9 cdti (z19dt) 2005 114000 mile
in mare parte stock doar kit xenon .... |
5 Attachment(s)
Vectra mea pe dreapta :D 1.8 Benzina , 2003 , 97.000KM ! Cam stock:(
ps: In prezent are si folie pe toate geamurile |
8 Attachment(s)
:twisted: 2005, 1.9 cdti, 120 cp, cutie manuala 6+1,abs,esp,bla -bla,dublu-climatronic,mp3 de fabrica cu 9 difuzoare, geamuri oglinzi etc electrice, incalzire in scaune, navigatie, Webasto, follow me home,10airbag,alarma+senzori de perimetru,plus multe alte "nebunii"pe care momentan le-am uitat.:lol:
|
2 Attachment(s)
Bolo_BCD: frumoasa Vectra, imi place foarte mult culoarea:-)
Mai pun si eu 2 poze cu a mea: |
Quote:
|
Vroiam sa va rog ceva...am un vectra c 12.2003 2.0dti am o problema la el...si anume am schimbat o servo si acum imi face figuri a doua...
Prima servo a avut colierul slabit de la bidonasul cu ulei si avea momente cand mergea si cand nu...Am schimbat-o deoarece mi s-a zis ca nu o pot repara...In schimb si cu cea de-a doua servo acum am probleme..la inceput nu am avut dar acum sincer nu stiu ce sa mai cred...precizez ca trebuie sa schimb cureaua si am mai avut probleme la inceput cu bateria...ar putea fi una dintre ele motivele? Va multumesc si dupa ce o fac sper sa bag si eu niste poze:cry: |
4 Attachment(s)
Ma alatur si eu voua cu cateva poze, daca prietenul meu Alex si-a prezentat masina cred ca ar fi normal sa o fac si eu ca doar suntem frati de club.
Pozele sunt mai vechi dar o sa atasez ceva mai recent mai tarziu. |
4 Attachment(s)
vectra c gts 1.8 benzina,modificari:suspensie kw reglabila inaltime si duritate,evacuare inox cap-coada,grila fara semn,eleron banda,jante 17'',toate siglele indepartate,folie omologata,cateva poze singura si una cu familia:)).
|
3 Attachment(s)
asa arata a mea acum
|
5 Attachment(s)
2008, 1.8 VVT 140 CP, Essentia, Easytronic
Chiar n-am ce sa-i reprosez 8)! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning