![]() |
cu ambreajul varza da ma bag! :twisted:
|
Pana acum...
Craiova: Cioara (Cosworth); Mondeo (?); Grig (ex. DJ-44-LAM - Oltcit); DJ-35-GAB (2 masini :shock: - Cielo & RS 2000); Bubu_021 (?); Alex NOS (SuperNova). Bucuresti: Florian (BMW); Edi (Sierra); 200SX (200SX); Bishop (Vento VR6); brandex (urs, dupa cum a zis chiar el :wink:); Turbo110 (urs); DAMaged (?); bogdan (Sierra); zetemte (Corolla). 15 ! |
e posibil sa vina shi rika cu mercedesul dar nu e sigur
|
aaaaaaa
notatil si pa baiatu cu bmw rekin 520 :wink: |
O sa fac tot posibilul sa ajung!!!
Inca nu am primit placutele de frana...dar TREBUIE SA AJUNGA!!! TREBUIE SA VIN :D |
inca 3 masini din insomnia - seat, celica si golf. Cred ca o sa fie mai multe ;) Dar nu sunt sigur.
|
Inca unul: Subaru Impreza WRX STi
|
Nu ar fi frumos sa fie invitata si Politia Romana sa participe la cursele legale, eu zic ca au destule masini confiscate astfel in cat sa aibe cate un reprezentant la fiecare grupa si sunt ferm convins ca unii dintre ei sunt si soferi buni. Cred ca daca le-ar fi trimisa o invitatie pe cale oficiala nu ar avea de ce sa o refuze (masini au, soferi au, bani de benzina pun si ei acolo ca nu o fi foc).
PS: poate isi fac si un club de raceing |
Re:
Quote:
now...that`s a good point ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Gabi sa il treci pe lista si pe baiatu cu SLK-ul de data trecuta de pe 29 :lol:, DJ ** ***, Mercedes SLK 230
|
Re:
Quote:
BINE DREAQ CA NU AI TRECUT SI DATA FABRICATIEI SI NUMELE PROPRIETARULUI CU SERIE DE LA BULETIN CU TOT .... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
nu va bateti? :) :) , sa mai \"uploadeze\" careva lista,macar asa estimativ sa vedem care-s participanti :) ....
|
Craiova:
Cioara (Cosworth); Mondeo (?); Grig (ex. DJ-44-LAM - Oltcit); DJ-35-GAB (2 masini - Cielo & RS 2000); Bubu_021 (oltcit probabil..); Alex NOS (SuperNova); Mercedes SLK 230. Alte Orase brandex (urs, dupa cum a zis chiar el ); Turbo110 (urs); DAMaged (?); bogdan (Sierra); TUDORICA ALEXANDRU (Subaru Impreza WRX STi); Insomnia : zetemte (Corolla); Seat Leon; Celica; Golf IV; 4Speed Squad Florian (BMW); Edi (Sierra); 200SX (200SX); Bishop (Vento VR6); C00bra (BMW Rekin 520); Aki (Honda civic) Alti posibili participanti: :?: Rika - Mercedes ; COYOTU (Oltcit) ; Chady - Mercedes si fratele lui cu un Golf 2, pus - 4speed squad - golf 3, robert sgm 4speed squad dacia powered by alpine. Total 26 + cei care nu intra pe forum si sigur vor mai fi o gramada din Craiova ! :wink: |
Re:
Cluj:
Opel Ascona; Matiz. |
Din Insomnia:
1. Zetemte - Corolla 2. Polifem 3. Filimon - Leon TS 4. Ducu - Celica TS 5. Moartea - BMW 330 6. Slym - Golf TDI 7. Gabi - Leon Cupra 4 (Pit Stop), dar nu participa 8. Edi - A3 (inca nu in Insomnia, dar prieten'ul nostru!) 9. Zyx - furia verde. 10. Kemal - BMW 320 11. PUS - Golf III 12. Dan - Golf IV Nu stiu, sper ca inca cineva o sa vina de la noi! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning