![]() |
Schimba amortizoarele spate k sunt lasate :lol: :lol:
|
dacia cabrio .. visul oricarui roman
Ha Ha Ha ,... Ce baraca !!! E facuta la Flex Tuning By Gica Lacatusu' S.A. !!! Las-o frate in p#l@ goala de vrajeala .. e bataie de joc aia ... Cand ploua ce face ? Pune celofanu' pe ea ??? |
X-Ray, ce stii tu, aia e CC(Cotetz-Copaie) fratzie, odata apare acoperishu' de unde nici nu te ashtepti(spre ex, din fundu' gradinii). Cre' ca inginerii de la Dacia mor de gelozie ca nu s-au gandit shi ei la asha ceva... :lol: :lol: Next step: Dacia SUV...Si un tzaran la volanu' ei mormaind: \"ai dont nou uat iu hard abaut mi/coz aim a madar faching pi ai em pi\" 8) :wink: :lol: :lol:
PS:Aicad, a ta arata mai benga... :P :P :lol: |
xray
cand ploua deschide usile sa iasa apa din masina si el sta cu umbrela in mana, si cel din dr lui ii schimba vitezele :D PS: modelul meu de cc e inspirat dupa un desing bertone :) |
Antena cred ca este a masinii originala (mai putin ornamentul),
Ideea e super, dar realizata cam din topor (nici vorba de flex :shock: ) |
Re:
Quote:
|
super marfa.......cred ca directorii renault l-ar angaja pe loc pe propietar ca design jef pt viitoare Solentza Cabrio si Logan Roadster
|
pe cand un papuc decapotabil?
|
fratilor hai luam un polidisc si cateva cazaturi, ne punem pe treaba, facem cu inscrieri :lol: o a fie mai ceva ca pe vremea lu nea nicu :D
|
da` cand dai cu usa tot a dacie suna ...
|
mda... marfa... e .. cumva , trecem peste , referitor la numele topicului , dacia cabrio .. visul oricarui roman :) :) :lol: tu chiar crezi ce ai zis ?
|
Mutati topic-u' la kitch-tuning!
|
am vazut la Garantat 100% acum vre-o 2 ani prima Dacia Cabrio din tzara.
Ma rog, era mai mult Dacia Targa, dar cu aripi modificate, evazate, praguri, spoilere home-made si altele. dk pot face ceva capturi le pun sa vedeti si voi. Marele regret de pe-atunci(before 89) al proprietarului era ca nu putea inmatricula masina si asa ca se plimba cu ea prin sat. |
Re:
Quote:
|
hai ma ca e simplu...treci pe sub un tir si gata...ai cabrio
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning