![]() |
Re: 924 Targu Mures
Chiar ca e frumoasa masina,am avut sansa sa ma uit la ea de aproape;)
...dar lipseste ceva din ea.....bassul la muzica:-P...baga ceva subwoofer;) |
facem si bass cu timpul am sistem pionner pentru el numa deocamdata nu il montez
am alte chesti de facut la el mult mai inportante |
lasa-l fara bass.....
Cea mai frumoasa muzica vine de la motor. |
esapamentul e remus deci ai dreptate
|
eu in masina am difuzoare(originalele) dar nu am player..doar cand merg la drum lung scot playerul din golf si il pun in porsche.
|
eu nu am primit difuzoare cu masina din pacate erau uma 2 gauri mari in tapiterie
apoi am pus doua difuri pioneer si asta tot deocamdata cind vreau muzica pun plaierul in masina si cam atit tot nam ninci antena |
Quote:
m-a distrat post-ul cu antena..si mie imi lipseste inca antena...dar imi lipseste numai la modul ca nu mai este fizic, nu am simtit pana acum nevoia de radio in acea masina...oricum, primul lucru a fost sa remontez casetofonul original...ma deranja rau imaginea unui cd player nou montat in bord... dar poate asa sunt eu...:) :oops: |
Quote:
Bafta in continuare. |
Quote:
|
Parerea mea ca daca pui un cdplayer si cateva boxe in masina nu inseamna ca o podobesti ca pe un pom de craciun .. dar no,suntem multi si diferiti cu custuri diferite:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
la celelalte capote maine-ti fac poze.mai am una rosie una alba si una albastra.lasa si u un nr de tel.sau e secret de nu vrei sa-l dai.
|
0746548251 nu ii secret numarul
|
4 Attachment(s)
Editia de vopsire a jentilor cu lac matt bicomponent
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning