Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Porsche (https://forum.4tuning.ro/286-masina-mea-porsche.html)
-   -   924 Targu Mures (https://forum.4tuning.ro/286-masina-mea-porsche/168047-924-targu-mures.html)

zsoltpihe 12-02-10 20:47

Re: 924 Targu Mures

Chiar ca e frumoasa masina,am avut sansa sa ma uit la ea de aproape;)
...dar lipseste ceva din ea.....bassul la muzica:-P...baga ceva subwoofer;)

Hunor 13-02-10 01:30

facem si bass cu timpul am sistem pionner pentru el numa deocamdata nu il montez
am alte chesti de facut la el mult mai inportante

Chelie 13-02-10 08:35

lasa-l fara bass.....
Cea mai frumoasa muzica vine de la motor.

Hunor 13-02-10 09:12

esapamentul e remus deci ai dreptate

morghen 13-02-10 09:25

eu in masina am difuzoare(originalele) dar nu am player..doar cand merg la drum lung scot playerul din golf si il pun in porsche.

Hunor 13-02-10 20:26

eu nu am primit difuzoare cu masina din pacate erau uma 2 gauri mari in tapiterie
apoi am pus doua difuri pioneer si asta tot deocamdata cind vreau muzica pun plaierul in masina si cam atit tot
nam ninci antena

xiles 13-02-10 23:27

Quote:

Originally Posted by Hunor (Post 3082784)
eu nu am primit difuzoare cu masina din pacate erau uma 2 gauri mari in tapiterie
apoi am pus doua difuri pioneer si asta tot deocamdata cind vreau muzica pun plaierul in masina si cam atit tot
nam ninci antena

sa o stapanesti sanatos...si sper sa o aduci cat mai aproape de original...cel putin eu asta ma straduiesc....

m-a distrat post-ul cu antena..si mie imi lipseste inca antena...dar imi lipseste numai la modul ca nu mai este fizic, nu am simtit pana acum nevoia de radio in acea masina...oricum, primul lucru a fost sa remontez casetofonul original...ma deranja rau imaginea unui cd player nou montat in bord...

dar poate asa sunt eu...:)
:oops:

zsoltpihe 14-02-10 09:30

Quote:

Originally Posted by Hunor (Post 3080282)
facem si bass cu timpul am sistem pionner pentru el numa deocamdata nu il montez
am alte chesti de facut la el mult mai inportante

nu am spus din rautate faza asta cu bassul ... sigur ca sunt si lucruri mai serioase/mai importante .. numai ca mie imi place f mult muzica buna in masina si de aia am zis .. lucru de inteles,fiecare asa isi face masina cum vrea.
Bafta in continuare.

FUYO 14-02-10 10:00

Quote:

Originally Posted by xiles (Post 3083397)
sa o stapanesti sanatos...si sper sa o aduci cat mai aproape de original...cel putin eu asta ma straduiesc....

m-a distrat post-ul cu antena..si mie imi lipseste inca antena...dar imi lipseste numai la modul ca nu mai este fizic, nu am simtit pana acum nevoia de radio in acea masina...oricum, primul lucru a fost sa remontez casetofonul original...ma deranja rau imaginea unui cd player nou montat in bord...

dar poate asa sunt eu...:)
:oops:

In sfarsit cineva care gandeste ca mine. adica corect:D Am un motto p care baietii d p forum probabil il cunosc deja ca-l zic destul d des: masina nu e pom de craciun;)

zsoltpihe 14-02-10 10:19

Parerea mea ca daca pui un cdplayer si cateva boxe in masina nu inseamna ca o podobesti ca pe un pom de craciun .. dar no,suntem multi si diferiti cu custuri diferite:-P

FUYO 14-02-10 10:44

Quote:

Originally Posted by zsoltpihe (Post 3084111)
Parerea mea ca daca pui un cdplayer si cateva boxe in masina nu inseamna ca o podobesti ca pe un pom de craciun .. dar no,suntem multi si diferiti cu custuri diferite:-P

Nu. un cd player am si eu. dar e prea colorat, acuma caut ceva negru si cat mai simplu:D eu ma refeream la chinezariile de bodykituri din plastic de te sperii, inscripti "tunnnnning", stickere cu marci de care nici n-a auzit proprietarul, si toate astea cu un topping de jenti d tabla:D cam asta-i un pom de craciun. bine, nici partea cu portbagajul plin de subwoofere si 8784739 ecrane no o prea inteleg da ma rog:) asa-s eu, mai conzervativ:)

xiles 14-02-10 21:53

Quote:

Originally Posted by FUYO (Post 3084047)
In sfarsit cineva care gandeste ca mine. adica corect:D Am un motto p care baietii d p forum probabil il cunosc deja ca-l zic destul d des: masina nu e pom de craciun;)

Poate suntem noi mai habotnici..:D...pana la fiecare si-o modifica dupa cum crede de cuviinta...doar ca, in multe cazuri, se ajunge foarte usor la kitch...

cata_pcr 15-02-10 17:46

2 Attachment(s)
la celelalte capote maine-ti fac poze.mai am una rosie una alba si una albastra.lasa si u un nr de tel.sau e secret de nu vrei sa-l dai.

Hunor 15-02-10 18:43

0746548251 nu ii secret numarul

Hunor 19-02-10 13:08

4 Attachment(s)
Editia de vopsire a jentilor cu lac matt bicomponent

All times are GMT +2. The time now is 08:13.

- Copyright 2026 4Tuning