![]() |
Re: Grande Punto - Lester Tuning
ce anume arata bine? gurile de aer fara nici un rost? aripile de boeing? Sau sunt "tari" doar fiindca scrie "lester" pe titlul topicului?
|
Cat te-a costat tot kitul ?
|
Quote:
Daca intri pe site vezi fiecare piesa in parte cat costa jokerman170 nimic nu este fara rost ''gaurile mari '' sunt de design, atrage priviri si cand afara sunt 40grade mergi pe munte in sus raceste si respira mai bine motorul,eleroanele ajuta la stabilitatea masinii la viteze mari.... esti primul la care nu ii place ....dar nu esti ultimul doar nu suntem la fel ...macar ai fost sincer sau rebel Revin cu poze faruri negre |
Quote:
Sunt constient de faptul ca la masini performante tip ferrari si bugatti sunt ajutatoare, dar sa nu uitam ca acelea ating si 300-400 km/h unde chiar au nevoie downforce sa nu decoleze. Dupa parerea mea un grande n-ar trebui sa arate mai extrem de atat: un set de jante, lasata putin si eventual folii http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos...7_105564_n.jpg a.. si singurul lucru ce-mi place din pozele tale e acel golf 3 gri |
Jokerman170 are dreptate in felul lui, mare lucru nu face acel eleron,masina e ok culoarea mi se pare prea tipatoare pentru o masina ,,furioasa'' bafta in continuare la modificat
|
8 Attachment(s)
poze 4TuningDays 2010 :)
|
scoate sigla punto de pe haion...doar o parere :)
|
foarte frumoasa masinuta.in oradea stai aproape de gara?
|
Quote:
sper sa apreciezi remarcile mele ca pe ceva constructiv...desi masina mi se pare urata ..se vede ca a fost ceva munca de calitate la ea sper sa o duci in continuare spre ceva frumos |
E ffff frumoasa masina.fiecare cu gustul lui
|
Eleron la masina cu 90 de cai sau 75 cat are....sa fim seriosi ce stabilitate poate oferi el cand masina asta atinge 170 maxim.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning