Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Grande Punto - Lester Tuning (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/167875-grande-punto-lester-tuning.html)

Jokerman170 15-02-10 09:18

Re: Grande Punto - Lester Tuning

ce anume arata bine? gurile de aer fara nici un rost? aripile de boeing? Sau sunt "tari" doar fiindca scrie "lester" pe titlul topicului?

balamo0ok 20-02-10 15:47

Cat te-a costat tot kitul ?

lesterromania 26-02-10 12:23

Quote:

Originally Posted by balamo0ok (Post 3106014)
Cat te-a costat tot kitul ?

pai nu am facut socoteala.....mai bine nu fac ...e destul de mult
Daca intri pe site vezi fiecare piesa in parte cat costa
jokerman170
nimic nu este fara rost ''gaurile mari '' sunt de design, atrage priviri si cand afara sunt 40grade mergi pe munte in sus raceste si respira mai bine motorul,eleroanele ajuta la stabilitatea masinii la viteze mari.... esti primul la care nu ii place ....dar nu esti ultimul doar nu suntem la fel ...macar ai fost sincer sau rebel
Revin cu poze faruri negre

Jokerman170 26-02-10 18:18

Quote:

Originally Posted by lesterromania (Post 3125421)
jokerman170
nimic nu este fara rost ''gaurile mari '' sunt de design, atrage priviri si cand afara sunt 40grade mergi pe munte in sus raceste si respira mai bine motorul,eleroanele ajuta la stabilitatea masinii la viteze mari.... esti primul la care nu ii place ....dar nu esti ultimul doar nu suntem la fel ...macar ai fost sincer sau rebel

N-am stiut ca masina ta e facuta pentru a atrage priviri, nu pentru a-ti satisface pofta proprie de a avea o masina frumoasa si de bun gust. De asemenea dupa stiinta mea fabrica investeste miliarde pentru proiectarea unei masini, implicit asigurand prizele de aer care asigura volumul suficient de aer pentru motor chiar si in situatii mai delicate, precum vara in mediu urban cu smogul de rigoare, la 5km/h cu esapamentul celui din fata in radiatorul tau. Gogoasa cu stabilitate la viteze mari n-o prea gust, mai degraba as zice ca creeaza rezitenta aerului mai mult deca altceva. Daca chiar crezi in lucruri tip "eleronul ajuta la stabilitate si filtru de aer da 20 cp" atunci chiar nu are nici un rost de lamuriri...
Sunt constient de faptul ca la masini performante tip ferrari si bugatti sunt ajutatoare, dar sa nu uitam ca acelea ating si 300-400 km/h unde chiar au nevoie downforce sa nu decoleze.

Dupa parerea mea un grande n-ar trebui sa arate mai extrem de atat: un set de jante, lasata putin si eventual folii
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos...7_105564_n.jpg
a.. si singurul lucru ce-mi place din pozele tale e acel golf 3 gri

skype09 05-03-10 22:12

Jokerman170 are dreptate in felul lui, mare lucru nu face acel eleron,masina e ok culoarea mi se pare prea tipatoare pentru o masina ,,furioasa'' bafta in continuare la modificat

lesterromania 14-03-10 11:00

8 Attachment(s)
poze 4TuningDays 2010 :)

skype09 14-03-10 11:14

scoate sigla punto de pe haion...doar o parere :)

tavi83 23-06-10 19:22

foarte frumoasa masinuta.in oradea stai aproape de gara?

CRC'ul 24-06-10 18:28

Quote:

Originally Posted by lesterromania (Post 3125421)
jokerman170

tind sa fiu de acord cu joker...gurile alea mari ..nu au fost puse pe masini ( ..cand au fost inventate) pentru design..ele aveau o functionalitate aproape vitala pentru motor si pentru sofer...iar eleronul ala pe masina ta ajuta la stabilitatea masinii ..oferind un efect de drag..si lucrul asta e facut la viteze mici ..nu la viteze mari...pentru ca masina ta nu ajunge la viteze mari...sa fim seriosi...

sper sa apreciezi remarcile mele ca pe ceva constructiv...desi masina mi se pare urata ..se vede ca a fost ceva munca de calitate la ea sper sa o duci in continuare spre ceva frumos

dogarustfn 25-06-10 19:31

E ffff frumoasa masina.fiecare cu gustul lui

alexxxandru 16-12-10 17:40

Eleron la masina cu 90 de cai sau 75 cat are....sa fim seriosi ce stabilitate poate oferi el cand masina asta atinge 170 maxim.

All times are GMT +2. The time now is 22:48.

- Copyright 2026 4Tuning