Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Revenge Oradea (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea.html)
-   -   4TuningDAY REVENGE (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea/16786-4tuningday-revenge.html)

bad_boy2k 03-05-06 21:35

Re: 4TuningDAY REVENGE

chiar ca.... de ce revenge?

GRIGO 03-05-06 21:58

mama fratilor marfa .................
VIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN
...
ps baiatu...de ce se numeste revenge...pt ca au invatat din greseli ...si acum vor sa iasa mai misto...adica vor fi atenti sa nu mai faca greseli ...
adica o revansa

Gratzian 03-05-06 22:26

ai un set complet tricou, sapca, revista si sticker de la mine...
te-ai prins...
in plus, or sa fi mai multe revanse, estul cu vestul, cluburi, concursuri, cat si multi din strainatate care nu credeau ca se poate in Romania mai bine decat la ei...
sa nu uitam... show la greu.... o sa aducem benzina si caucioace acolo, la fata locului, sa nu fie nimeni impiedicat sa profite de tot ce se poate...

Bogdan_mb 03-05-06 23:00

Quote:

Originally Posted by Gratzian
ai un set complet tricou, sapca, revista si sticker de la mine...
te-ai prins...
in plus, or sa fi mai multe revanse, estul cu vestul, cluburi, concursuri, cat si multi din strainatate care nu credeau ca se poate in Romania mai bine decat la ei...
sa nu uitam... show la greu.... o sa aducem benzina si caucioace acolo, la fata locului, sa nu fie nimeni impiedicat sa profite de tot ce se poate...

am o intrebare? ... de ce Oradea (nu ca nu as fi foarte mandru de orasul meu :D ) ? ... din cauza ca oradenii au castigat aproape tot la 4tuning day si vretzi sa le castigazti inapoi ? :D :D :D

Psycho 03-05-06 23:13

destul de departe ... 1200 de km + 250 de al constantza ... ii facem in 14 ore .. wow .. gaju`le sa vedem ce zice lumea dar slabe sperantze serios ...

orlando 03-05-06 23:14

Fuarte tare initiativa voastra Gratian de a merge in fiecare zona a Romaniei...sa speram ca oradenii sa pretuiasca aceasta ocazie care nu vine odata la 2 saptamani...sa speram ca si noi bucuresteni vom venii dar este foarte greu sunt 1200 de km...acum intelegem si noi masini tari cum ar fi GAJ sau alte masini din teapa lui cat fac pana in Bucuresti cati bani baga in drum si alte chestii...
Sa speram ca o sa mergem si noi Bucurestenii...poate faceti vreun tuning show mai pe langa Bucuresti adica pe la 200-300 de km maxim de bucuresti sa venim si noi cat mai multi...
Oricum se vede cat se trage in domeniul tuning si auto de catre voi si nu imi vine decat sa va apreciez si sa va stimez ca aveti un asa mare curaj sa promovati atat de bine tuningul in romania!

ERY 04-05-06 08:02

Adica vreo 3000 de km dus intors Constanta - Oradea sau nu am inteles eu bine...? Ca daca e asa tre sa imi iau un dieselar ceva pana atunci.

Si Psycho.... nu-i faci 1500 km in 14 ore....ca mai opresti si tu pe drum ...mai imbuci ceva...mai un pipi....mai o tigare........greu.

dragos2900 04-05-06 08:18

O sa vina si din Ploiesti o masina,doua! :-P

neXus 04-05-06 08:23

@CT-81-ERY Depinde de cat de tare merge cu masina (de tren nu cred ca se pune problema). Se poate face in 14 ore.

RoSonic 04-05-06 08:44

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Adica vreo 3000 de km dus intors Constanta - Oradea sau nu am inteles eu bine...? .

Cta-Oradea sunt din ce-am gasit eu 800 de km.

deci dus intors pt voi ar fi ~1600km.. nu 3000km ;)

juana_man 04-05-06 10:30

eu zic k e bine k se face si in zona noastra ceva!!!sa vedem c o sa iasa.aeroportu din oradea e mare si... e loc pt multa lume acolo

GolfuletzS 04-05-06 11:21

Quote:

Originally Posted by RoSonic
Cta-Oradea sunt din ce-am gasit eu 800 de km.

deci dus intors pt voi ar fi ~1600km.. nu 3000km ;)

adica... din bucuresti pana in oradea.... 550 !!!! ?!

poate mergem cu avionu cat e un bilet ?:)

Lucianos 04-05-06 14:07

Da' faceti si la Iasi unul...la Buc am reusit sa ajung,abia abia,da' la Oradea de unde?mama masii...:((In Iasi nu aveti nici o intentie de a face un salon de asta MARE?:(

bad_boy2k 04-05-06 14:21

oricum ar fi... io semnez prezent de pe acuma!
bafta mare

Bogdan_mb 04-05-06 14:32

Quote:

Originally Posted by Snoopy
Deci am impresia ca nu va fi tare multa? Bucurestiul nu vine?

nu vorbii in numele altuia ...

All times are GMT +2. The time now is 07:12.

- Copyright 2026 4Tuning