Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Cafeneaua membrilor 4tuning din Galati (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/167526-cafeneaua-membrilor-4tuning-galati.html)

KarFanatik 04-02-10 12:45

Re: Cafeneaua membrilor 4tuning din Galati

marius3030 nu ai cu cine sa discuti....sincer eu sunt satul de atata mancat de rahat....
"nu se face nimic in Galati pentru noi"
"nu e nimeni in stare sa faca ceva"

Iar cand se face se dau la fund toti!
Mergem 10 oameni si gata!

Cine ma ia si pe mine de la farmacie din 19? :D

madalin89 04-02-10 14:07

de acord cu voi .......

Azerty 04-02-10 15:12

Acum aflati si voi de ce nu este un club in Galati (bine, in afara de SOS :) ...).
Lumea la noi se uneste doar cand se cearta sau cand sar in capul cuiva!
Daca vreti comentarii rautaciose si barfe ca de casnice, noi suntem oamenii vostrii.
Daca vreti sa faceti ceva constructiv... va descurcati singuri!
Bine, nu inseamna ca este cineva rau voitor... Doar ca toti au cate altceva de facut. Asta inseamna ca au alte lucruri mai importante. Relationarea cu ceilalti e problema la noi...
Macar eu am o scuza, pardon, 2. Sub 5 ani amandoua ;) .

KarFanatik 04-02-10 17:13

Sa iti traiasca Azerty!sa fiti sanatosi si sa ne auzim cu sanatate peste 20 de ani sa vedem cat de pasionati/pasionate sunt!daca o sa avem vreodatanevoie de ajutor...ori tu ori MauS sunteti printre cei care ar da o mana de ajutor!

Respect!Bogdan.S

geoX 04-02-10 21:08

Am sa apar si eu. Ma primiti ?:)
Incerc sa mai aduc pe cineva.

madalin89 04-02-10 22:18

normal ca da....... cu cea mai mare placere ;)

KarFanatik 05-02-10 08:59

Esti binevenit!cu cat mai multi cu atat mai bine...cu ocazia asta ne mai cunoastem si noi :)

Ene'Andrei 05-02-10 15:39

sambata la ora 18:00 ne gasim pe platforma langa gradina botanica, de acolo la 19:00 sa fim la cafenea (Seven) avem rezervare..

xpert_customs 06-02-10 02:47

decat sa dati banii pe cafele (ca mine) mai bine mai puneti ceva pe masina...observ ca la noi lumea e mai dornica de afirmare pe 4tuning decat sa aibe masini cum trebuie...

shadowro 06-02-10 11:59

daca n-ai bani si de o cafea si de bagat in masina ... mai bine lasa masina asa cum e ca oricum probabil nu iti permiti sa faci ceva calumea.

madalin89 06-02-10 12:49

mai bine ne-ati onora cu prezenta zgarcitilor doamne maturizati-va baieti cica ar trebui sa fim o comunitate unita in galati ........dar cu cat incerci mai mult cu atat scoti fix p.....a

marius3030 06-02-10 13:14

daaa...asa e madalin. eu din pacate nu pot ajunge diseara. :(

xpert_customs 06-02-10 14:15

mie imi place ce se intampla aici....specific romanesc:
suntem pasionati de masini....ne facem club auto...punem sute de posturi pe 4tuning....ne gasim cafenea unde sa stam...intalniri..discutii....stickere...bannere.. ..da fratilor...MASINI avem?..
Eu stiam ca e cam invers logica...mai intai ne facem o masina tare..si cu ajutorul ei ne integram in comunitate....sau poate am gresit eu...creca ma dus si eu sa vad daca ma primesc in NSL cu un volan momo....

sedici_valve 06-02-10 14:18

vad ca cei de la vw te-au primit cu honda..

madalin89 06-02-10 15:13

ca sa te integrezi undeva trebuie sa ai o masina tare .........ok intelegem deci fratilor nu mai postati aiurea ca oricum nu va integrati in comunitate cand va luati o masina tare atunci sa postati ...Xpert daca esti intradevar pasionat de masini (tunning) si fara masina poti sa te integrezi daca ai cunoasterea necesara ......eu ma retrag si nu mai zic nimic ca am o panarama de rx3i

All times are GMT +2. The time now is 05:46.

- Copyright 2026 4Tuning