![]() |
1 Attachment(s)
explicatia...
|
Bravo Speeder.. imi place ce se aude despre tine.. ;) astept un filmuletz cu a ta cursa.. BTW ce numar ai avut ?.. sa vaz si eu ce timp ai scos ;) inca odata super .. imi pare bine pentru tine.. CONGRATZ! :)
|
33 :lol: pe jos pe acolo e... :P oricum experientza , am eu film cu el .. dar are ceva mega... ceea ce inseamna ink 10 min. de stat pana se uploadeaza si mi-e lenee... maine.... :) peace
|
baga-l .. ;) vreau sa-l vaz.. 8)
BTW SHA tu ce numar ai avut?.. mi-s si eu curios.. ;) |
1 Attachment(s)
this iz it
|
Felcitari SpeedeR ...oricum e bine pt. inceput ! :wink: :wink: si conteaza ca te-ai distrat! Right ? :wink: take care! :P
|
A fost frumos!
Imi pare rau ca nu l-am avut pe zetemte ca reprezentant in competitie! :cry: Din pacate este plecat! Dar eu ashtept etapa de viteza!!! :twisted: Respect! |
Sincer sa fiu... Insomnia a avut cele mai frumoase masini si, intr-adevar, pacat ca zetemte n-a fost in tara. El a participat la majoritatea curselor (fie cau au fost de indemanare sau de viteza in ||). Totusi, pacat ca altii din Isomnia nu s-au inscris. Masinile puteau face fata cu brio traseului.
Ne vedem la urmatoarea etapa :peace: |
Vad ca merge treaba cu legalele acolo tot mai bine. Santoseee !!! Baga fratello pozili alea... MMS fuse ??? Ce facu ??? Ura !!! Bafta in continuare.
|
Hondo: mms-u' nu fuse. De ce? Nu stiu. Multi au fost plecati din oras sau la servici sau n-au vrut sa vina. Cine stie?! In fine... e bine c-a fost bine :)
|
felicitari tuturor.
felicitari organizatorilor pentru ca sincer nu credeam ca o sa stranga atatea masini intr-un timp atat de scurt. daca nu ma insel pentru prima data timpii au fost anuntati imediat dupa fiecare cursa ceea ce este excelent. a fost si show si comentarii si tv-u si am inteles ca si garda pana la urma. parerea mea e ca trebuie pusa taxa si pentru spectatori indiferent de ce etapa e ca uite asa se pot cumpara conuri, banda pt limitarea spatiului si tot ce mai au nevoie baietii la organizare. noi tot vrem sa fie organizare , sa se faca , sa se dreaga da nu s-a intrebat nimeni - baietii astia de unde drek sa tot scoata bani sa plateasca toate astea? ios dispus sa platesc la fiecare intrare ca spectator. sper sa realizati ca fara bani cat de cat degeaba e pasiune.ma rog nu chiar degeaba dar ar fi mai usor si mai bine. bafta |
|
Vali ai schimbat cumva aparatu ? ca parca nu erau pozele asa clare inainte :) :wink: :P
|
a scos firu de par din obiectiv :P :P :P :P
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning