![]() |
Re: Nissan 200SX CA18DET - Stroker Kit
deci masina e functionala acum ?
|
Quote:
crezi ca a meritat investitia de peste 7 mii pentru 250whp ? |
Quote:
no offense..e purul adevar.. |
el probabil a vrut sa zica k de ce a bagat 7000 intr-un ca18det in loc sa ia un sr care cu un minim de bani il ducea in 300 hp
|
Quote:
|
Quote:
@Mate .. nu la sr ma refeream... depinde si ce vrea sa faca cu masina :) Daca rezolva problema cu ungerea poate o sa fie foooarte , felicitari pentru singurul ca20det din tara :) |
1. mi se pare un pic cam putin 245 @ wheel la ce a bagat baiatau acolo
repede colegul mate sa facut inteles :lol: (sr20det) baiatu nu a precizat la ce presiune a obtinut puterea gt28rs din experienta mea poate cam 320-340cp(cu soft bun) probabil ca asta il tine un pic in loc si configurarea softului...... io cred ca la ce arata el acolo poate peste 350@wheel fara prea mare bataie de cap si cu investitie minima adik turbo mai mare ..... dar poate a vrut ceva super safe ...... nu ramane decat sa ne spuna el ..:)) xerus vad ca si tu te droghezi :)) ce treaba aveti voi cu ungerea la ca18det (DAU MEDITATII LA LECTIA UNGEREA CA18DET SI POMPA LUI IEFTIN :mrgreen: ) |
Quote:
|
Quote:
nus tatic in ca doar ca respect niste conditii impuse de fabricant ca sa lamurim odata pentru tot deauna legat de ca18 si ungerea lui "poate cuiva ii va folosi " pompa de ulei un are nici o treaba presiunea mica de ulei se datoreaza uzuri vibrochen , cuzineti .... cat si nemontarea sau rectificarea corecta a vibrochenului+ folosirea unor cuzineti de proasta calitate (eu recomand ACL) atata timp cat ai pierderi intrne minime de ulei (cat mai putin ulei scapa pe langa cuzineti) vei avea o presiun normala in rampa presiune scazuta de ulei mai poti avea si dak ai axe came uzate inca o treaba foarte importanta la ca18det nu exzista cota 2 la vibrochen(in sensul ca un vibrochen la cota 2 nu va mai putea fi folosit in conditii extreme ) multi sunt mahniti ofticati ca au facut rk la ca18det si nu a tinut nici 5000km si ii inteleg dar si ei trebuie sa inteleaga ca nu poti sa faci din cacat bici sa si trosneasca eu in motorul meu am gasit cuzineti topiti si io mam ofticat dar am studiat problema tehnic (nu de pe forumuri de afara in care majoritatea sunt doar utilizatori si merg la mecanic cand au o problema ) si uite ca merge si nu am nici o problema legata de ungere dak ai sa te uiti pe topicu lu mate ai sa observi ca l-am atentionat sa aibe mare grija la vibrochenul ex-ului lui ca18 dar am fost luat in ras........ concluzia o tragi tu mai departe |
sincer, sunt f curios ce stoker kit ai folosit, pt ca eu gasisem unu prin japonia si ajungea la vro 5000e, insemnand cam tot ce misca in motor....iar in conditiile astea, 250 de caluti sunt asa...sa zic baza de plecare...in conditiile in care am vazut prin state masini cu 700 de cai pe CA
|
Salut,
In primul rand am ales aceasta masina pt ca mi-a placut mult mai mult decat un BMW seria 3 si pt ca este mai rar intalnita dar si pentru potentialul ei in materie de drift . . . Dupa ce am adus masina din austria turbina a inceput sa dea semne de oboseala, dar motorul mergea foarte bine si am cumparat un Garrett GT28RS ca sa poata functiona si cu internele stock ale masinii si fara alte modificari. Dupa montarea turbinei, din lipsa informarii si a unui ulei, in timpul unei "alergari" s-au gripat si s-au invartit cu tot cu vibrochen cuzinetii de la pistonul 4 , a urmat desfacerea motorului si am constatat ca vibrochenul era ovalizat( la palier ar fi iesit la cota 3). Dupa aceea am comandat un stoker kit de la DP (care rezista undeva la 700 hp). Puterea relativ mica (245 whp) o face la o presiune de 0,9 Bari , fiind prima varianta de soft, care se va modifica . . . O sa schimb si aceasta turbina cu un GT30 cand o sa am nevoie de mai multa putere, deocamdata sunt incepator la drift si am f multe de invatat |
Quote:
ce TQ ai la 245whp / 0.9 bar ne arati si noua fisa daca te rugam ? nu de alta dar sunt curios sa vad linia :D ce benzina ai folosit cand ai fost pe stand ? |
Quote:
|
Quote:
|
Mc Mate "nea caprita"nush cum sa o iau ca pe o insulta sau ca pe o alintare :lol: dar o trec cu vederea :))
io asa intelesesem tinand cont ca erai suparat pe ca18 si pompa lui de ulei ..... nu am fost informat corect sorry F@bian7 - scuze de off topic bafta cu masina !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning