![]() |
Re: Dacia T D R
1 Attachment(s)
arata bine ,totusi cam ulte stickere dar daca tie iti plac e ok ,ti-am facut o imagine sa vezi cum ar fi fara ele si mici modificari discrete;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Mariane sunt puya u nu mai vii la farfurie ????
|
Re: Dacia T D R!!!!
O lista cu modificari:
Exterior: faruri(fundal negru) bi-xenon + xenon proiectoare triple clare originale ELBA semnale fata clare capota badboy look praguri+prelungiri spoilere toba sport BORLA din inox jante aliaj folie geamuri deschidere capota spate electric semnale aripa modificate... Interior: geamuri electrice volan sport bloc de lumini+stergatoare de honda accord maner frana de mana de alfa romeo neoane interioare rosii ceasuri modificate de OZN rosu+albastru cu ace luminate bec plafoniera modificat ...de ford Motor: filtru sport Audio: MP3 sony boxe fata spate JBL statie + subwoofer JBL[/QUOTE] |
daca pui prelungiri & praguri si nu le faci cel putin sa para deantregu va arata nasol................si cu filtrul sport nu vei avea mari satisfactii......ai motorul mic...............numai bine:)
|
Cine si de ce mi-a sters postul?
|
Foarte frumoasa si bine intretinuta :) si bafta in continuare
|
arata f bine masina:)
|
la motorul care il are se duce destul de bine....ms pt sfaturi multumesc......!!!!
|
4 Attachment(s)
astazi mi-am achizitionat si un set de 4flanse;).....fata sunt din duraluminiu si spatele din fier!!!
|
cat au costat? de unde le-ai cumparat?pur si simplu le pui si peste janta? sau pui flansa, o prinzi in piulitele vechi si apoi roata etc.?:!:
|
mau costat 150lei....si se pun fara sa fie roata pe masina....u ai putea pune astea pe roata si la urma alta roata ca nu inteleg c vrei u sa zici....oricum bafta si stima!!!!!
|
Quote:
Quote:
Oricum, este bine ca fata o ai facuta din duraluminiu, dar nu inteleg de ce ai vrut sa o treci in 4 prezoane, pentru ca jantele astea de aliaj ii vin bine. Ai ceva mult mai frumos in 4 prezoane? |
Quote:
Ziceam ca peste butuc vine flansa si peste flansa vine roata in 4 prez. Intrebarea mea practic era daca flansa se prinde cu cele 3 piulite de la rotile de 3 prez.? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning