Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia T D R (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/166930-dacia.html)

lord_hades 31-01-10 14:56

Re: Dacia T D R

1 Attachment(s)
arata bine ,totusi cam ulte stickere dar daca tie iti plac e ok ,ti-am facut o imagine sa vezi cum ar fi fara ele si mici modificari discrete;)

Marian 13 T D R 31-01-10 19:23

Quote:

Originally Posted by TANASE GEORGE (Post 3034583)
Bafta cu masina.

Marian 13 T D R unde in judetul ILFOV stai?????

stau in GRADISTEA .....undeva pe langa Snagov..,,,

Marian 13 T D R 31-01-10 19:27

Quote:

Originally Posted by lord_hades (Post 3034590)
arata bine ,totusi cam ulte stickere dar daca tie iti plac e ok ,ti-am facut o imagine sa vezi cum ar fi fara ele si mici modificari discrete;)

am mai discutat si la inceput despre stikere.....nu le dau jos ...imi pare rau.....dorinta unui amic ft bun nu se incalca....mai ales ca aqm sa dus!!!!oricum frumoasa si fara ms p sfat!!!!

Puya_BSX 31-01-10 19:48

Mariane sunt puya u nu mai vii la farfurie ????

Marian 13 T D R 31-01-10 21:35

Re: Dacia T D R!!!!

O lista cu modificari:
Exterior:
faruri(fundal negru) bi-xenon + xenon proiectoare
triple clare originale ELBA
semnale fata clare
capota badboy look
praguri+prelungiri spoilere
toba sport BORLA din inox
jante aliaj
folie geamuri
deschidere capota spate electric
semnale aripa modificate...
Interior:
geamuri electrice
volan sport
bloc de lumini+stergatoare de honda accord
maner frana de mana de alfa romeo
neoane interioare rosii
ceasuri modificate de OZN rosu+albastru cu ace luminate
bec plafoniera modificat ...de ford
Motor:
filtru sport
Audio:
MP3 sony
boxe fata spate JBL
statie + subwoofer JBL[/QUOTE]

seven_dj 31-01-10 23:37

daca pui prelungiri & praguri si nu le faci cel putin sa para deantregu va arata nasol................si cu filtrul sport nu vei avea mari satisfactii......ai motorul mic...............numai bine:)

cannavaro 01-02-10 04:28

Cine si de ce mi-a sters postul?

B77SPD 01-02-10 09:13

Foarte frumoasa si bine intretinuta :) si bafta in continuare

tibby 01-02-10 09:17

arata f bine masina:)

Marian 13 T D R 01-02-10 19:58

la motorul care il are se duce destul de bine....ms pt sfaturi multumesc......!!!!

Marian 13 T D R 01-02-10 20:09

4 Attachment(s)
astazi mi-am achizitionat si un set de 4flanse;).....fata sunt din duraluminiu si spatele din fier!!!

Ace MNE 02-02-10 14:07

cat au costat? de unde le-ai cumparat?pur si simplu le pui si peste janta? sau pui flansa, o prinzi in piulitele vechi si apoi roata etc.?:!:

Marian 13 T D R 02-02-10 16:53

mau costat 150lei....si se pun fara sa fie roata pe masina....u ai putea pune astea pe roata si la urma alta roata ca nu inteleg c vrei u sa zici....oricum bafta si stima!!!!!

andi_cimpean 02-02-10 21:04

Quote:

Originally Posted by Ace MNE (Post 3042283)
cat au costat? de unde le-ai cumparat?pur si simplu le pui si peste janta? sau pui flansa, o prinzi in piulitele vechi si apoi roata etc.?:!:

Astea se monteaza ca o roata obisnuita de Dacia 13xx...ca sa intelegi mai usor...si astfel devine parte integranta a fuzetei sau a butucului. Peste flansele astea se monteaza janta in 4 prezoane.

Quote:

Originally Posted by Marian 13 T D R (Post 3042829)
mau costat 150lei....si se pun fara sa fie roata pe masina....u ai putea pune astea pe roata si la urma alta roata ca nu inteleg c vrei u sa zici....oricum bafta si stima!!!!!

Nu intelegea cum se prinde...
Oricum, este bine ca fata o ai facuta din duraluminiu, dar nu inteleg de ce ai vrut sa o treci in 4 prezoane, pentru ca jantele astea de aliaj ii vin bine.
Ai ceva mult mai frumos in 4 prezoane?

Ace MNE 02-02-10 21:11

Quote:

Originally Posted by Ace MNE (Post 3042283)

Ziceam ca peste butuc vine flansa si peste flansa vine roata in 4 prez. Intrebarea mea practic era daca flansa se prinde cu cele 3 piulite de la rotile de 3 prez.?

All times are GMT +2. The time now is 11:46.

- Copyright 2026 4Tuning