![]() |
Re: Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m
ce frumoasa e poza cu viperu si speedster`u la start .. pacat ca dupa aia a fugit speedster`u :D
|
1 Attachment(s)
Acest Subaru are soft RACING CODE, stagiul doi.
Este un soft care tine cont de toate modificatile mecanice, ajutand la obtinerea unei setari excelente si implicit la obtinerea unor puteri mai mari. |
Sunt curios cum de cum a prestat.
|
mai in prima si a doua viteza a fost bine..ca apoi l-a luat un rx8...
si apoi nu s-a mai dat... P.S. nu conducea pustiu..dar era si el pe acolo. |
Cu siguranta greseala de pilotaj.
|
seby la ora actuala subaru ala verde e mai puternic ca al tau ?
|
super pozele ....
multumiri lui golfulet si hondarului |
Naspa sta numarul 41 pe masina aia !
41 sta bine doar pe galben ! :) |
Hondare ... atmosfera alea alea :))
mie unu mi`a placut la nebunie sa nu uitam k au fost mashini .. a fost insomnia a fost mff .. a fost speedster .. a lu pepy .. a fost viper ... a fost maseratti ... au fost nishte super mashini - ptr faza cu firma de paza care erau nishte pacalici ... si - ptr soarele care m`a ars pe fatza in rest bravo .. o sa sciu mai multe dar acum mi`e lene |
Nu este o noutate pentru nici o persoana din Romania care organizeaza curse auto faptul ca jandarmii nu isi fac treaba. La ultima cursa organizata a fost un haos total in randul jandarmilor si din pacate si a oamenilor pe care ne bazam, a firmei noastre de paza. Bine ca s-a rezolvat si tot am iesit cu capul sus, chiar daca unii mai carcotasi din fire scriu fel de fel de mailuri. ;)
|
Ne pare rau totusi ca nu am putut sa ajungem sa va luam cateva cupe, deh asta e cand nu avem platforma.
|
la ce ora a fost toata cursa?
|
cine a castigat dintre speedster si viper?
cine a castigat dintre evo si impreza? |
2 Attachment(s)
fratilor...scuzati-ma ca imi permit sa va zic ...
da' cursa a fost un mare esec ! minusuri: - organizare foarte slaba - oamenii nu erau tinuti si erau foarte multe riscuri (asa arata linia de start - a se vedea fotografiile) - lipsa jandarmilor pt cazuri speciale - intarzierea startului - arbitraj partinitor ! -> se stie foarte bine problema... este adevarat ca in clipa de fata pot spune ca IAU PARTEA NUMAI CLUBULUI MEU care a fost inlaturat din aceasta competitie dupa ce se anuntase la microfon ca OPELUL KADETT GSI mov trecuse linia de sosire inaintea esperoului de ct ! MOTIVUL INLATURARII IL STIU MAI BINE ORGANIZATORII ! noi nu il stim ... dar nu a fost corect ! felicitari castigatorilor ! ne pare rau pt cei de la cta. momentan LR este baza curselor legale ! |
Baietzi am si eu o intrebare sau 2?
Ce s-a intimplat la grupa F de erau masini intre 250 si 580 hp? Si dupa ce au mai ramas 3 curse de facut intre ele (erau 4 masini) de ce s-a rupt filmul??? Sper sa imi va raspunde cineva care chiar stie ce zice...Multumesc!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning