![]() |
Re: Fashion, Hair styles, clothing & other stuff
Quote:
si la baietzi treaba cu sacou ... si tenesii ....hmm ... e inca in vogue ... dar nu mai tzine mult ... si da ai dreptate rozul nu se mai poarta.....stiam ceva de mov ... si verde acu ... dar inca " da bine " pt " visual " ... acu ...tre sa intelegi ... k nu toata lumea ... are bani sa isi schimbe hainele dupa .. cum e moda ...:D |
1: nu stau cu jumatate de telefon pe afara,nu sufar de chestia asta ;)
2: blondu inca se poarta :twisted: 3: walderrama,sunt asemea ``mutanti``,mai ales prin mall`uri :-) 4: stiu ca nu toata lumea are bani,si n-am judecat oricum din punctul asta de vedere ;) |
ba ti telefonu pe afara;) pe mine nu poti sa ma minti:D ca am vazut cu "uachii" mei :Ddeci il tineai pe afara :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma uimiti pe zi ce trece....
a da...si nu suport roz la barbati.... femeia trebuie sa stie sa-si puna calitatile in valoare la noi se practica foarte mult spiritul de turma....in mod negativ ps:nu ma intereseaza moda...sa ma simt eu bine....nu se mai poarta ceas la tinuta sport? si eu ce sa fac? nu pot sa stau fara ceas la mana...:lol: ( sau akum e la moda sa scoti telefoanele (telefonul) sa te uiti la ceas? e mai chulo nuh? :lol: ) nu vreau raspunsuri...nu am chef de discutii offtopic infinite..... |
Quote:
|
ca sa ma tin de cuvant :D
Quote:
p.s. prin alte locuri inca nu a intrat moda cu parul intins and shit? ca la noi vad ca toata gashca cam asa poarta :D acuma bine inteles tot felul de freze dar a cam disparut gelul de la moda :-" |
peste tot e frate cu paru intins`.. toti baietii au placa deh domne k nu se mai poate fara! =)) kt despre roz`.. nu se mai poarta d ha`ha` wtf`..da ma rog`..unii sunt mai in urma`.. n`am nika cu baietii in roz`..da` nici kiar asa sa abuzeze.. oricum vad k prin craiova nu`s asa multi`...la fel cum zicea cineva..aku e verdele si movu in 'trend' :P
si freza..kt mai funky sa fie :P toata lumea are stilist aku deh` :P b-) |
Quote:
|
In primul rand e dureros faptul ca unii se imbraca dupa ce vad la altii ,si merg pe considerentul ca .. deh... asta se poarta, sunt toti handicapatii aia in liceu , cu ceva banuti de la mamica si de la taticu , care o ard NUMAI in roz, tricou-blugi ... ok , insa unu a venit in niste pantaloni 3 sf. roz, + tricou roz, adidasi roshu aprins , i-am recomandat azi sa dea o fuga pana la gay fest =))
desigur, mi-a raspuns : da ma , si tu stii cum e cu moda , i-am zis ca nu , nu stiu , macar stiu sa nu ma fac de ras .. cu moda pisdi... again , se vbea de... a pune in evidenta partile fmnine ... :) de acord, sus cu chestia asta, insa daca ... firele d par dp langa buric ... sunt .. chestii feminine ... C MM PORTI TRICOURI PESTE BURIC DACA STII CA ?! urasc cand vad chestia asta, ma scarbeste ! si hai sa vbim despre chulo boys =)) retardati , in 1000 de culori , cu vopsea in par si parul orientat in 12479 de directii , cu ochelari care sa le acopere juma de fatza dar... ce pot spune, asta-i moda, ce stiu eu ce-i frumos , fitze , fitze , si iar fitze ... dupa un capac. .. mai dispar fitzele, va garantez ;) |
Quote:
|
duca=se ..... la ... sa se duca, ca m-am saturat de toti ... mariconii astia ...
|
aveti complexe? ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:52. |
- Copyright 2026 4Tuning