![]() |
Re: Caut locatie petrecere majorat
la mine cand a fost,mi am dus tovarasii o raita pe la o vila in Azuga,a fost destul de ok :D
|
Incearca unde a fost clubul bavaria ,acum s-a deschis alt club si etajul este de inchiriat pt evenimente, sau mai ai o varianta eu stau pe sos.fundeni sunt 3 locatii pentru inchiriat si pe praful asta sigur o sa ai noroc sa gesesti ce vrei. Bafta
|
1500 ron - arcade cafe - smardan 32 (centrul istoric al bucurestiului)
subteran intretinut, atmosfera ok |
Quote:
sos fundeni e desult de mare..poti sa-mi dai adresa exacta?sau macar numele unui local? |
Poti inchiria la mine la bar . Barul este situat pe bulevardul Decebal vis-a-vis de El Greco , Falon Cafe , este un bar cu termopane negre , daca vrei intr-un club , pot vorbi sau ma pot interesa in clubul Pacha sau Bamboo cam cat ti-ar lua pentru o noapte , in fine...daca vrei mai multe informatii / detalii ...lasa-mi un pm cu id-ul tau si vorbim pe mess :)
|
Am gasit o vila in sinaia relativ dragutza cu 3 milioane pe noapte,daca nu gasesc nimic acolo o sa ma duc..
Cineva cu o vila in bucuresti care se poate inchiria pe noapte?5 mil cam asa |
Mosule opteaza pentru Sinaia,e altceva la munte :>
|
gata, am rezolvat-o. am inchiriat o vila destul de mare in busteni ,unde o sa tin si petrecerea.multumesc tuturor pt sfaturile acordate
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning