![]() |
Re: 206
4 Attachment(s)
........................
|
Frumoasa masina..Felicitari proprietarului !:-)
|
simpatica masina! sa o stapanesti sanatos!
|
mersi...mai am de lucru la ea sper ca in vara asta sa o termin...
|
ce anume mai ai? ce planuri ai?
|
am schimbat grila dintre faruri , spoilere,vopsea....sa vad
|
Quote:
bafta multa |
6 Attachment(s)
poze noi.....
|
super tare masina...imi plac jantele is super...sa o stapanesti sanatos!!!:);)
|
Marfa masina , am vazuto de multe ori , ar mai mere tunnata , un eleron de carbon , niste spoilere , sau mai bun un Body Kit , niste neoane undercar pulse 7 culori , niste genti BBs . Oricum si fara astia Peugeot 206 mi se pare cea mai tare masinia ! Sa o stapanesti Sanatos :D
|
Iustine e marfa de abia astept sa o vad pe strada , macar sa fie alta culoare , mai mijto , albastru il ai de mult , ceva cameleon , mai tare ! sa imi dai si mie id tau de mes , daca nu ial pe al meu Sayanu4Speed
Bafta in continuare si sper sa fie cel mai tare 206 din RO |
Ti se pare k acum nu are un body kit pe masina?....e pe drum si spoilerul de fata...cat despre neoane....sunt deja pe masina...da' nu il 7 culori cum vrei u k de craciun....iar gentile sunt rial...sau stii decat marca bbs si ai auzit k sunt tari si acum te dai cunoscator...ã?
|
Apropo Body kitu nu e pe masina , poate cum zici u ca e pe drum , eu in craiova nu l`am vazut pe iustin cu neoane , decat acum cateva luni cu niste neoane albastre ata , si stiu multe marci de jenti ( Oz , Volk , Donz , Kenwood , MoMo , etc ). Iustine bafta la masina , sper sa fie cel mai tunnat 206 ! Noroc
|
Daca tu stii mai bine k mine....asta e....da' yo de jenti kenwood nu am auzit..da ma rog...tu stii mai bine...daca esti tovaras cu el...pm
|
Arata foarte bine spoilerul spate! Felicitari Iustine! :wink:
PS: Mihaitza, nu-ti bate capu' ca n-ai cu cine :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:31. |
- Copyright 2026 4Tuning