![]() |
Re: Un sfat va rog !
Quote:
|
ai dreptate..dar acum e si de cum isi permite omu'
ca oricum ai intoarceo.. cu el nu o sa mergi numai la adrenalina..o sa mergi si incet..si cand o sa mergi mai mult timp o sa simti la buzunar.. si plus..nu vad de ce un consum suplimentar daca el merge in oras..demarajul de la semafor e suficient.. si nici cu 1.6 nu imi e frica.. e destul de fiabil..pana la urma daca vrea sa cada..cade si 1.8 si 1.6 .. ai dreptate..daca vrei masina si pentru ca sa te bage in scaun..iti iei motor mai mare..daca mergi mult cu ea ..nu prea vad de ce (tot parerea mea personala ) consumu nu pare mare 2 l fata de anteriorul.. dar daca e sa calculez.. ca 100 km ii faci imediat.. la 1000 km sunt 20 l = 1 mil ... |
M-am decis la un 1.4 sau 1.6 acum de pinde ce gasesc. Am de cautat , ce am vazut pana acum nu prea au fost ingrijite la viata lor.
Mai astept si alte pareri |
ok bafta si poate o s a pui si ceva poze cind o gasesti....
|
Ptr taxe si impozite, consum si fiabilitate,iti recomand 1,6 16v.
De variantele pe motorina nici nu se discuta din cauza sutelor de mii de km pe care cu siguranta le au masinile. |
eu zic sa mergi pe Astra 1.6 8V (84 CP)
are mai putine probleme decat motorul de 100 CP |
eu zic ca totusi sunt destule voturi pro astra 1.6 asa ca ar trebui s a bati fierul cit este cald si s a te apuci d e treaba
pt ca deja ai vazut opinile bafta |
Va multumesc pentru sfaturi
O sa va anunt cand mi-am luat-o , pun si poze si toate detalile :) |
cu toate ca din cite vad la sondaj sunt mai multe voturi pro golf 1.9 tdi dar totusi nu inteleg d e ce uni au votat doar acolo si aici nu au avut curaj s a isi dea cu parerea
Orcum bafta si si mult succes la alegerea noi tale masini (opel astra G 1.6) |
16 v :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:14. |
- Copyright 2026 4Tuning