![]() |
re: UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti
ghetto nu merge...e ghetto cult
si STRANGERS suna interesant...astept sa vina ziua sa votam |
Quote:
|
nu se referea la the other's....se referea in genul la the other...ceva sa nu aiba legatura cu masinile
|
in fine..e posibil ca ce am zis acolo sa mai fie luat..atunci ramane:
-strangers, -ghetto team -ghetto squad -strangers -unknowns -unknown club -the maniacs.... |
Quote:
|
unknown e tare...pt ce sa ne intalnim mai des?n aveti ce face acasa? :)) sau facem ca cei din multe alte cluburi(nu dau nume) ne intalnim si frecam banana cate 3-4 ore si apoi plecam acasa? :))
|
numele o sa-l votam pe forumul nostru peste vreo 2 sapt o sa facem un poll.si in legatura cu intalnirile vor fi cand va fi actiune...pt masinile de drag linii..pt expo pictoriale etc
|
Quote:
|
Quote:
http://yearc.myforum.ro/6-vt169.html...r=asc&start=75 |
incet incet a inceput sa mearga treaba si in ploiesti:D
|
:))) sa stii...daca ma apucam din timp iesea treaba..eu zic ca in 2 zile am strans ceva..apropo sa va hotarati si voi la nume daca il schimbati sau nu ca sa vin sa iau stikerele si parasolarele.....ca sa fim si noi in regula nu doar asa cu numele:)))..sper sa urmeze altii la noi si sa nu renunte nimeni intre timp....
|
pai sa ne mobilizam si sa scriem la noi pe forum idei de nume si sa alegem sa terminam odata cu numele:D
|
dar dc nu lasati numele asta?? mie imi place asta e mai unicat asa :)
|
sa postati si voi aici cand faceti intalniri ca sa stim si noi ca poate venim...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning