![]() |
Re: Vopsire Nari Bmw e39!
Quote:
sti cine il produce ? ce firma? |
am mai auzit niste baieti care au colantat narile si nu au avut probleme. cu vopsitul...de la spalatorie se duce in timp.
|
cristi, iti dau eu metoda ce-a mai buna !:) am facuto deja , ia jmilgher oricare , freaca , sterge dupaia sa nu fie praf
apoi iei GRUND ! e 100 mii MAX spray-ul , dai cu grunt indiferent de zgarieturiile pe care le-ai produs , pt ca le acopera si dupa ce-ai dat prima mana cu grund , mai dai odata. in interval de 20 min apoi dai cu spray-ul nu cont culoarea , dai tot o mana il mai lasi 20-30 min si mai dai inca O mana , si asta este v-a ramane indiferent ca ai 20 cu pietricele sau 180km/h ! BAFTA si sport la munca |
Quote:
|
Quote:
|
Mare tamtam pentru niste nari , cat costa , de unde iau spray , ia frate direct nari negre sunt 2 mil.
Eu le am vopsit in fiecare saptamana si nu e tocmai placut sa le dai jos si sa le pui in fiecare saptamana , eu pana la urma le am rupt toate clemele si am luat altele. Ori le colantezi daca nu ai bani sa iei unele direct negre , ori faci rost de bani si nu te mai tiganesti , iei direct negre. Vopsit nu iti recomand , fie el orice spray , pe chrome nu tine decat daca le sablezi , si iesi mai scump decat ai lua unele negre. |
Quote:
|
colant....cea mai buna idee
|
Quote:
|
Quote:
mai pe seara o sa pun pzoe cu grilele negre sper... |
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
M-au costat 35 lei primmerul... o solutie care cica se da pe plastic ca sa nu sara vopseaua.... + 20 lei sprei negru matt ... , si inca vreo 8 lei jmingherul.. In principiu am folosit : 1 sprei Primmer 1 sprei Negru Matt 50 cm jmingher de 100 50 cm jmingher de 120 50 cm jmingher de 150 1 foaie jmingher de 400 1 foaie jmingher de 600 1 foaie jmingher de 800 ( ata l-am dat cu apa ) si vreo 6 ore de lucru.... Rezultatul....:arrow::arrow::arrow: p.s ... maine o sa pun poze cu ele montate pe masina.. |
cristi eu ti-am zis sa iei GRUND (grunt) sau cum se numeste , nu solutie de plastic :| ! grund-u ala avea si el un rol mai special.. mergea sa dai pe crom ...
|
Lasa-l ca o sa se cojeasca in cateva saptamani..
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning