![]() |
Re: filtre aer universale
Quote:
PS daca vrei sa intri in posesia lor (ma refer si la filtru)trimi-te pe adresa mea de mail datele tale (adresa si nr de tel)si le trimit prin posta cu plata ramburs(platesti la ridicare) |
si daca sunt din ms cum imi procur un filtru?!
|
Quote:
|
Niste poze cu motorul insotite de explicatii, unde as vrea sa duc tubulatura, te-ar ajuta sa-mi faci cateva recomandari(eventual si preturile aferente) ?
|
m-am uitat pe link-ul pus de tine dar nu scrie nik de opel astra f de fapt mai nimic de opel astra in general:( nu-mi dau seama care s-ar potrivi la mine ca tubulatura deoarece ieo am si niste furtunase care intra in ea:( un filtru conic acoperit cromat gen simota cam cat m-ar costa?
|
Quote:
|
filtru sport... care sa intre in cutia originala a masinii ?? ai ?? ...
pt Opel Astra F |
Quote:
|
Ce firma sunt tobele???
|
Quote:
|
Filtrul ala albastru din poza + tubulatura(sa o scot in fata sa traga aer rece).
Cat face? |
filtru e 850mii iar tubulatura depinde de care vrei
intra pe http://www.yed.com.tr/airfilter.htm |
Filtrul DR1TW de pe site, ce pret are si ce dimensiuni???
|
salut, ma intereseaza si pe mine tubulatura pentru un filtru sport la tico (traseul de la carburator la filtru sa fie de ~30-40 cm), filtru am deja si am la el si 6 inele de adaptare de diverse marimi, deci nu ma intereseaza diametrul capatului dinspre filtru (daca e nevoie, masor eu diametrul carburatorului)
un pret daca se poate. merci |
alege de pe www.yed.com.tr cam ce te-ar interesa
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning