![]() |
Re: neoane undercar
Am primit niste stiri si am aflat ca sambata noaptea am drum la suceava.AM putea sa ne intalnim pe la 11-12 noaptea :D ? Stiu ca suna cam tampit,dar as scuti niste bani.Ce zici, am putea sa ne intalnim la o ora mai tarzie?
|
Pot Sa Fac Si Asta Insa Tre Sa Stiu Sigur Ca Le Ei Ca Momentan Am Ramas Cu F.putine Pe Stoc
|
Aha.Pai vezi ca in primul rand ma intereseaza un set de ala la 4.5 milioane, iar in al II lea rand, am sa iti dau eu telefon sambata seara, pe la 8.E bine?
|
Quote:
apropo ce au zis aia cand ajung ca sa stiu sa nu fiu pe la facultate |
daca ti le-am pus ieri azi trebuie sa ajunga ,orcum te suna aia intai sa stabiliti cum faceti
|
Quote:
|
am reusit sa montez neoanele dar mai greu ca la scarba asta de nova greu gasesti un loc daca nu ai praguri ceva pe ea dar asta e am reusit dar as avea o intrebare de unde le dau la neoane sa bata mai puternic sau daca exista ca am vazut ca in carcasa aia mare neagra cu doua leduri rosii exista un buton care se poate roti cu surubelnita de la ala cumva ca nu am putut sa incerc ca a inceput ploaia :( si sincer sunt si curios ce face ala in rest sunt belea
|
Quote:
|
Poti sa faci rost de neoane verzi?Intr-o singura culoare,dar vezi.E posibil sa ne intalnim vineri.Neoane la 4.5 oricum te rog sa pui deoparte un set, pt ca vineri sau sambata ne intalnim 100%,dar ma intereseaza daca poti face rost de neoane verzi intr-o singura culoare
|
Sorry.Intre timp am vazut ca ai zis ca ai si verzi intr-o sg culoare.Ramane sa ne auzim la un telefon atunci.Te sun eu innainte sa plec inspre Suceava vineri (sau sambata).Bafta
|
ok vorbim atunci
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:22. |
- Copyright 2026 4Tuning