![]() |
Re: CJ 66 HAN
Mihai-0743 41 57 09.Zi ca din partea lui Luci cu Dacia.La pret te intelegi cu el.Nu lucreaza scump,dar lucreaza bine.Si eu mi-am lasat spatele azi(tot la el).Urmeaza fata saptamana viitoare.
Cheers! |
da domnul lupsa :P mare domn ...
|
ffff faina masina ta ...sa ai grija de ea ca merita
|
mersi
inca mai am mult de munca la ea .... multe din planuri sunt pe hartie inca ... dar incet incet sper sa le realizez si pe masina |
arcurile de supape ma intereseaza nu suspensia masini n-ai inteles bine
|
a...scuze :)
pai nu stiu eu i-am lasat chiuloasa si a facut-o |
4 Attachment(s)
ceva poze recente ... stagiu cum se afla acuma masina ....
momentan sunt in lipsa de inspiratie ... astept pareri si idei :D nu ma supar daca primesc si critici ;)) |
frumoasa Daciana,pragurile alea's cam uratele! cauta ceva mai simplu! doar o parere..
|
si eu sunt de parere cu liviu in legatura cu pragurile...ai putea renunta la bara aceea neagra si la dungile de pe stalp ...;)doar o idee
|
faza cu pragurile ... acesta de pe partea stanga l-am acatat intr-un musuroi de furnici si sa crepat un pic :)
ce alt model de praguri ar merge pe masina ? ... mie acelea drepte simple parca nu imi prea plac ..... iar despre dungi ... acuma intr-o zii am renuntat la ele la toate sa vad cum arata dar ramane urma pe vopsea cu toate ca am frecat pe ea o zii intreaga :| si tot nu a iesit ..... la cele de pe stalpiul dintre usi si la cele din partea din spate o sa renunt zilele acestea numa sa se incalzeasca sa pot freca bine dupa ele ;)) ca acum e prea frig si tot atunci o sa renunt cred si la bara aceea |
dau si eu o idee...renunta la praguri spoilere semnu "RENO"scociuri de pe faruri...si poti face ceva cu gust..un bad boy ..o cobori un pic, uitete la restu ca toti facem cam aceleasi lucruri...masina arata bn e dreapa o poti face ...multa bafta si spor la munca
|
pai aia ii problema ca toti fac aceleasi lucruri ;)) eu nu vreau sa fac aceeleasi lucruri adica pe cat se poate vreau sa fiu original ...
mentan sunt pe faza cu lasatu mai jos dar nu dispun de toti banii :D iar la estetica vreau sa mai fac stalpu dintre usi negru precum si marginile de la usi cam ideea asta o am deocamdata ;)) oricum astept in continuare ideei ... deoarece eu stau si ma uit cu orele la masina si nu imi vine nimica in cap :)) nustiu de ce sunt in pana de idei |
o idee ar fi sa dai dunga accea neagra de pe linia masinii jos, apoi bandourile, sa vopsesti barile complet albe cred ca ar veni mult mai frumos;)
|
1 Attachment(s)
Cu cat mai curata cu atat mai frumoasa.
|
exact asta aveam si eu in minte...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning