![]() |
dupa iarna accept orice provocare de la orice masina cu motor maxim 2500cm cubi
|
cea mai atre masina din galati la curse este un cielo,modificat motorul.
sambata se va face o cursa amicala 2 passat-uri 1.9,o bora 1.9, clio 1.6, si posibil eu cu cielo nemodificat :D |
imi cer scuze masina are 292cp
|
a fost la dyno si i-a masurat ? ca pe hartie cresc caii putere ca alcolemia la bar ... 300 hp ... greu de crezut .. :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
e leon masina tare dar sa ia un 911 .. greu de crezut ... rx care l-ai batut ala 1.3 sau 1.6 .. e cam diferenta de 40 hp intre ele ... dar cred ca stii deja detaliul asta :p
|
am si eu o problema ... poate ma puteti ajuta voi ...
am o cordoba de 1.4 benzina .... toate bune si frumoase ... pierd foarte mult din cuplu motor cand schimb vitezele .... exista un mod de a rezolva problema asta ? intreb informativ pt moment |
si io am tot seat,si tot cu motor micutz.io,o tzin pana la minim 5000rpm pe cox.cam aceeasi probl o am si io.cel putzin cand ii dau a3a.da'am gasit solutzia.nu-i dau drumu'complet la ambreiaj pt o sch a treptelor mult mai rapida.si sa stii ca nu prea mai scad turatziile sub 3000-3500
|
da .. dar cand ii dau cox cu a 2 la 5000 rpm in plm o duc la 60 km/h .... si nu apas kluema amblreaju cand schimb viteza risc sa o ratez ...
|
Re:
Quote:
Apropo, sunt mai multe filmulete... Leon vs. 360 Modena iar unul din Leon-urile astea este ... diesel... doar cu chip si... NoS. |
de abia 60?????? pai io am 5000 la 80 in a2a.cati cai ai pe ea?frate,cand vi prin cta,sa ma anunti,sa-ti fac o demonstratzie
p.s. rupe-o bine pe a1a si in a2a se duca mai usor pt ca castigi mult cuplu |
65 in herghelie dar nu asta era ideea ... ideea era ca .. la mine forjat inseamna 60 cu a doua sa spunem .. iar la tine 80 cu a doua ideea e ca tot risti sa itzi futi cutia daca dai cateva rateuri klumea la turatiile alea daca nu apesi klumea ambreaju
da frate o rup in a 1a cat pot ca la un momentdat simt ca degeaba ii dau cox ca nu mai trage motoru ... cam pe la 40 gata pot sa schimb a doua ca nu mai trage cu a 1a |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning