![]() |
Re: Dezmembrari Auto
La ce preturi practica idiotul nu m-as mira sa aiba zeci de exemplare din fiecare marca auto.
|
omu o intrebat unde se gaseste nu la ce pret :))
eu am laut de la oligofrenu ala 5 jenti de seat (avea vreo 200 identice) si le-am luat acum 4 ani la pret de nimic...nu stia preturi, dupa aia cerea 150ron/bucata :)) |
La noi in deva is vro 3 rematuri insa doar unul vinde astazi am fost acolo in cautare de piese si ma m inteles cu patronu... un baiat cam de varsta mea 24 ani... de treaba intelegator... foarte ok am cumparat asa o bara fata golf 1 cu tot cu intaritura si semnalizari perfecte, un ferodou, masca de plastic din fata ca e de golf 1 gtd e mai faina ca a mea:) 2 butoane de alea de la usi de aluminiu cu care se blocheaza usile alea erau pe un mercedes de prin 54 , busonu cu 3 chei si am dat atentie... doar 50 lei :X sa le dea domnu sanatate la astia care ajuta si pe aia mai amarati... ca celelalte doua rematuri nu vand ardai gazu de tampiti niste nesimtiti domle
|
Re: Dezmembrari Auto / Remat
Stie cineva unde gasesc Golf 4 dezmembrat si la preturi bune? M-ar interesa un volan cu airbag si in caz ca gasesc o bara fata in stare buna.
|
Quote:
|
Re: dezmembrari auto, piese, elemente caroserie
Salut eleron hayon solenza de pe modelul scala cel ce vine pe portbagaj te rog un pret,Sper sa ai ;)
|
salut
ma ajutati si p mine va rog.....care sunteti de prin cluj....niste adrese de la dezmembrari sau numere de tel.....mar interesa niste pierse de rover....se pare ca se gasesc cam greu in dezmembrari...ms
|
Re: salut
Quote:
|
....
da...lam citit....d c?
|
mai citeste-l odata, dar atent d data asta:))
|
lam mai citit ....il mai citesc? :))) sami zici cand sa ma opresc
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
bine .....niste jante de Bmw pe 17 8j 5x120,nus indoite sau sudate pur si simplu le am primit cadou, stare perfecta la pret de remat la cine i tre,merg pe seria 3/5 ;)100 euro
|
Quote:
|
Ziua buna, daca mai citeste cineva dupa atata vreme, sunt in cautarea unor repede de plastic pentru o Fabia, nu am gasit in judetul asta nicio Fabia cat de cat completa pe interior. Lasati de stire daca vedeti una prin zona. Merci fain si numai de bine. Mircea
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning