![]() |
Re: IMPORTANT!!! INSCRIERE CLUBURI LA 4TUNING DAYS
Nu sunt rau! Mai glumesc si eu cu hondaru ,ca de mult nu am mai glumit cu echipa 4tuning ...
|
Quote:
|
Bai Santose, dai din casa ma? :) Eu am auzit ca toate cluburile o sa-si traga standuri smechere, cum nu s-a mai vazut...
De masini, nu mai zic... Data viitoare cand mai vi dupa camera, hai pana sus, cu un Salitos sau Bucegi, beau orice :) |
Asa 'a fost in fiecare an , nu 'a fost usor niciodata pt cei ce au castigat locul 1. :D
|
offtopic pe sectiunea mea? VA SPARG! :D
|
scuze sefu!
|
Pana acum avem confirmata prezenta cluburilor:
No Speed Limit Inferno Motorsport South's Racers Motorsport Club Anonymous Motorsport Yea Racing Club Streetzone Black Widow Club The Wanted Cars A.C.S Delta Racing Crew The Others Shadows Racing Team Pole Position Racers American Muscle Cars Exclusive Racing Club 4Speed Squad Night Team Racers |
da dar nu cumva ai uitat sa mai si suni pe cineva??? sau inca nu ai inceput sa dai telefoane?
|
Imediat ce aranjam spatiul chief, nimeni nu va fi omis, promit!
|
daca se poate un loc si pentru Street Racing Squad,avem o dacie 1810(B-42-YLI).Multumesc
|
Site-ul evenimentului este activ. Poti inscrie masina acolo.
MASINA: https://www.4tuning.ro/4TuningDAYS-20...re-masina.html CLUB: https://www.4tuning.ro/4TuningDAYS-20...iere-club.html |
Mai inscriem si pe site daca deja am facut-o pe forum? multumesc anticipat!
|
E bine macar la Club, desi eu v-am trecut deja, dar ca sa evitam orice posibilitate de uitare. Mersi!
|
Am vrea sa vorbim cu cineva important legat de organizare/amenajare stand club? Hondarul sau Gratzian?
|
hondaru, vorbeste cu el, el se ocupa si e cel mai important
vezi, vorbeste frumos cu el, ca altfel nu te mai primste, te tine la poarta... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning