![]() |
Re: Cum se simte ONO ?!?!?!
Citat: Adina...28.04 ora 19.46
"Acum am aflat ca e in afara oricarui pericol. Functioneaza singur, dar o sa il mai tina un timp artificial. Acum e oricum, sedat si e in zona in care nu se permite accesul. Am sa va mai tin la curent. Multumesc frumos pentru incurajari. Nu aveti idee cat conteaza. " Citat: Adina 28.04 ora 20.32 "Este inconstient, si sedat, e drept, insa in timpul operatiei, la un moment dat a avut pulsul 0, drept care i s-au oprit din functiune organele interne. Acum este stabil, insa intubat si artificial, doctorii asteapta sa se trezeasca, insa nimeni nu stie cand. Peste cateva ore, zile... La tomografie a iesit k e ok. Contrar faptului k a avut piciorul drept intors si mana dreapta, nu sunt fracturi si totul a fost pus la loc. Peretele abdominal superior care era fisurat a fost cusut si acolo a fost problema pentru ca a pierdut sange mult. I-au scos splina. Am auzit o mie de pareri si 10000000 de informatii. Tot ce va spun acum insa, este direct de la sursa, d la oamenii avizati. Mai departe, nu mai am cuvinte sa descriu ce simt " |
Quote:
NENEA....AZI SUNTEM IN 30 ;) |
Quote:
|
Quote:
citeste topicul asta ;) ... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...065#post396065 |
God bless U ONO, fratilor va rog sa ne mai tzinetzi la curent daca mai aflati ceva de starea lui de sanatate. Nu il shtiu personal dar am auzit ca e un OM BUN, abia ashtept sa te cunosc la o liniuta, am auzit ca eshti tare! Insanatoshire grabnica!
Ps: Scuzatzi-ma daca postez de 2 ori acelashi lucru deoarece postez de pe tel shi da erori. |
Ono este din nou pe strazi... mai are nevoie de ceva refacere da' asta se intampla cu trecerea timpului... si se pare ca are si noi planuri pt "forja" :D
|
Bai nebunilor, acum am dat peste topicul asta si cu toate k sa intamplat acel accident de f mult timp credeti-ma k sunt placut impresionat de cuvintele frumoase pe care le-ati scris in timp ce eu eram in spital.
Va multumesc din suflet pt aceste cuvinte si va doresc multa sanatate si tot ce va doriti.....(Adica masini bengoase si tot ce vrea muschii vostri) |
in sfarsit un post "bun"! :D welcome back nenea! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning