![]() |
Re: accident ono. cine ce stie ?
P a c a t !!!
|
sper sa se faca bine...pacat...cum a zis si sebastian..lasa ca se face bine si iar il vedem pe la liniute!!! insanatosire grabnica
|
Neatentia fata de motociclisti :(( .... Insanatosire grabnica...
|
Quote:
Oricat ar fi avut la ora oricine, inclusiv ONO, soferul din Tico trebuia sa se asigure! ONO, suntem cu tine! Sanatate multa si ochii in patru la soferii neatenti! Bafta la toata lumea!!! Feriti motociclistii! |
Foarte urat.....
Sanatate sa-ti dea Dumnezeu! |
Insanatosire grabnica.
|
Voi nici nu stiti, de cate ori i-am spus, sa faca ceva pe el de motor.
Riscurile sunt prea mari si uite ce se poate intampla. Sunt atat de multe variabile pe drum care nu avantajeaza motocicleta deloc. Acum discutile noastre sunt tardive, faptul e consumat ... Sper ca se va lasa de motor, dar nu din frica, sau neputinta de al mai conduce, ci pur si simplu din constienta. |
Insanatosire grabnica.... cu totul ca nu i-l cunosc dar i-mi pare
rau pentru el si acum stiu si eu la ce sa ma astept... mi-am luat si eu un scuter de curand si sper sa nu am/aveti probleme in trafic si sa conduceti prudent :) |
vaaai nam cuvinte, cum credeti ca au reactionat parinti cand au auzit?
|
insanatosire grabnica...chiar daca nu te cunosc din cate am citit esti un tip calumea....inca odata insanatosire grabnica si sa auzim numa de bine
|
insanatosire grabnica ! :cry:
|
nasol tare :( ce poti pati fara nici o vina mergand regulamentar si cineva iti iese in fata si iti poti pierde viata proseste --ma bucur ca se simte bine si sper sa fie sanatos ca mai repede pentru a-l vedea din nou p strazi ;) insanatosire grabnica !
|
am vazut anuntu de ieri seara dar pana acum nu am crezut k este Chiar acel ONO pe care il stiu eu :( FA-TE BINE!!!
|
Insanatosire grabnica !!!! nasol accidentul, imi pare rau pt ono, bine ca a scapat .
|
A avut noroc in acest accident Ono, se putea termina mult mai rau!!
Mare pacat!!! Insanatosire grabnica!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning