![]() |
Re: vw challenge !
Votul meu merge spre baiatu cu nume lung.Nu inteleg ce vedeti la masina lu giugiu niste jante o vopsea un stiker ....
|
Il votez totusi pe skyzz0 pentru ca se vede ca iar a muncit mult la stickerele alea :D
PS: mai giugiu, si tu te autovotezi ma ?! Daca tot participati, macar fiti corecti . . . . |
Nu am stiut ca nu trebuie sa ne auto votam!!Daca cineva imi spune asa faceam!Imi pare rau:(
|
Quote:
REGULI -tema concursului va fi data de castigatorul concursului anterior -cei care participa la concurs vor realiza masina data ca tema in decurs de o saptamana -daca timp de o saptamana nu s-au prezentat mai mult de 2 useri, concursul respectiv se va prelungi -postarea masinii se va face prin intermediul a 4 poze prin care masina sa scoata in evidenta stilul in care a fost modificata (nu dati in kitch) -realizarea poll-ului de votare se va face de catre skyZZo sau ANDR31, pentru deschiderea corecta, cu toate optiuniile si detaliile acestuia postate -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai -acest concurs este realizat doar pentru distractie. Aici userii isi pot exprima creativtatea prin intermediul orcarui joc video ce include masina data ca tema ON: votat ANDR3I, pentru ca mi se pare mai cu picioarele pe pamant masina :lol: |
Ok imi pare rau!E prima data cand particip!Am citit regulile ,dar probabil din neatentie nu mi-am dat seama de asta!Va asigur ca nu se mai intampla;)
|
Vot D0ryN, e stilul meu!
|
mai pot posta masina ?? o am la semnatura
|
Quote:
dar o poti posta aici |
asta e poate data viitoare vot de la mine pentru andrei
|
Am votat-o pe cea a lui skyZZo, din fairplay si pt ca mi-a placut cel mai mult dintre toate ( in afara de a mea - pe care as fi votat-o dar sunt fairplay ).
Insa vad ca multi nu sunt si se voteaza singuri sau isi roaga amicii sa le voteze masina! AM O INTREBARE ! SE DAU PREMII ? |
Chiar se dau premii?
|
Quote:
|
Quote:
incercam sa ii facem pe participanti sa inteleaga asta...dar fara rost...:???: |
fiecare cu durerea lui x( daca lumea nu intelege de vorba buna, trecem la nivelul urmator ...
cum am mai spus >>> Quote:
|
Votat Just_Giugiu! interesanta si masina lui dolb dar cu o alta combinatie de culori :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:18. |
- Copyright 2026 4Tuning