Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   vw challenge ! (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/165080-vw-challenge.html)

SIlviu96 21-01-10 21:03

Re: vw challenge !

Votul meu merge spre baiatu cu nume lung.Nu inteleg ce vedeti la masina lu giugiu niste jante o vopsea un stiker ....

ANDR31 21-01-10 21:48

Il votez totusi pe skyzz0 pentru ca se vede ca iar a muncit mult la stickerele alea :D
PS: mai giugiu, si tu te autovotezi ma ?! Daca tot participati, macar fiti corecti . . . .

JuST_GiuGiu 22-01-10 09:29

Nu am stiut ca nu trebuie sa ne auto votam!!Daca cineva imi spune asa faceam!Imi pare rau:(

Cypos 22-01-10 09:59

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 3002258)
Nu am stiut ca nu trebuie sa ne auto votam!!Daca cineva imi spune asa faceam!Imi pare rau:(

Stiai daca citeai!

REGULI
-tema concursului va fi data de castigatorul concursului anterior
-cei care participa la concurs vor realiza masina data ca tema in decurs de o saptamana
-daca timp de o saptamana nu s-au prezentat mai mult de 2 useri, concursul respectiv se va prelungi
-postarea masinii se va face prin intermediul a 4 poze prin care masina sa scoata in evidenta stilul in care a fost modificata (nu dati in kitch)
-realizarea poll-ului de votare se va face de catre skyZZo sau ANDR31, pentru deschiderea corecta, cu toate optiuniile si detaliile acestuia postate
-voturile trebuie acordate pe merit si argumentate
-la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele
-cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai

-acest concurs este realizat doar pentru distractie. Aici userii isi pot exprima creativtatea prin intermediul orcarui joc video ce include masina data ca tema

ON: votat ANDR3I, pentru ca mi se pare mai cu picioarele pe pamant masina :lol:

JuST_GiuGiu 22-01-10 11:02

Ok imi pare rau!E prima data cand particip!Am citit regulile ,dar probabil din neatentie nu mi-am dat seama de asta!Va asigur ca nu se mai intampla;)

Ingerasul99 22-01-10 18:33

Vot D0ryN, e stilul meu!

NtzDra 22-01-10 19:37

mai pot posta masina ?? o am la semnatura

skyZZo 22-01-10 19:39

Quote:

Originally Posted by NtzDra (Post 3004150)
mai pot posta masina ?? o am la semnatura

din pacate este prea tarziu pentru a mai intra in concurs
dar o poti posta aici

NtzDra 22-01-10 19:43

asta e poate data viitoare vot de la mine pentru andrei

dolb 24-01-10 16:46

Am votat-o pe cea a lui skyZZo, din fairplay si pt ca mi-a placut cel mai mult dintre toate ( in afara de a mea - pe care as fi votat-o dar sunt fairplay ).
Insa vad ca multi nu sunt si se voteaza singuri sau isi roaga amicii sa le voteze masina! AM O INTREBARE ! SE DAU PREMII ?

Ingerasul99 24-01-10 17:07

Chiar se dau premii?

dolb 24-01-10 17:37

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3010256)
Chiar se dau premii?

a fost ironic, la adresa celor care triseaza! .. nu se dau premii ! Nu inteleg de ce sa apelezi la asa ceva.

skyZZo 24-01-10 18:52

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 3010366)
a fost ironic, la adresa celor care triseaza! .. nu se dau premii ! Nu inteleg de ce sa apelezi la asa ceva.

nici eu nu inteleg...
incercam sa ii facem pe participanti sa inteleaga asta...dar fara rost...:???:

ANDR31 24-01-10 20:49

fiecare cu durerea lui x( daca lumea nu intelege de vorba buna, trecem la nivelul urmator ...
cum am mai spus >>>
Quote:

Originally Posted by ANDR31 (Post 2993153)
Bah tristilor, va place sa va dati in spectacol, sau va place sa va dati cu ceea ce nu aveti ? cautati alta masa la care sa cantati ca pe aici bulangii si cocalarii nu impresioneaza pe nimeni . . . ar trebui sa se simta baiatu' GEN. NOT
PS: nu fiti tarani mai, pentru ca se vor supara moderatorii cam inexistenti din pacate . . .

Emy_bike 24-01-10 20:56

Votat Just_Giugiu! interesanta si masina lui dolb dar cu o alta combinatie de culori :)

All times are GMT +2. The time now is 22:18.

- Copyright 2026 4Tuning