![]() |
Re: Calibra V6
$$$$ euro bucata presupun..., si actibildele le-ea lipit ca era sarita un pic vopseaua :D ...nici mie nu prea imi plac, dar ce sa-i faci, e a lui, lui trebuie sa-i placa.
|
3 Attachment(s)
ceva poze mai noi....
intre timp am pus XENON (hid) ...urmeaza poze noaptea ...adica ziua :D :D |
salut.Tot posesor de Calibra prezentata p'aici...Superb exemplar....bine eu zic superb din cauza motorului k asa nu stiu cat de bine arata...mai spune si tu ce optziuni are...poze interior...etc...apropo nu merge aiurea cu jante pe 17?eu am avut:17,16,15,14....si am ramas la 14....bine k am 116cp...nu 170:D
|
salut, misto calibra;) te-ai gandit la ceva modificari exterior sau ramane asa?
|
am citit ce am scris eu mai sus si rectific....am ramas la '15
|
frumoasa masina... ce ai de gand sa modifici (adaugi) la ea :)
|
suspensie si look de last edition cam atat mai am in plan ... in rest eu zic ca e frumoasa
|
o frumusetze...ai grija de ea!!
|
3 Attachment(s)
si se facu lumina :)))
|
lumineaza cu mult mai bine??
|
extrem de bine.....cele de ceatza nu au nici o influenta cand le aprind ...asa f putin pe laterala si faza lunga mai da cativa metri in plus....e ziua in fata masinii :))
misto calibra ai liviutz ti am vazut o in parcare la 4tuning days |
superb exemplar....sa il tii sanatos...cum trage....cat consuma:D....vreau sa vad un filmulet:D....pune poze si cu interioru:).....numa bine..
|
ai vazuto si tu chiar cand arata cel mai jalnic:D...cu negru ala:zombie: urat....poate ai vreun drum pe aici si ne vedem:D
|
De vanzare....cine e interesat...PM !!
|
9 Attachment(s)
6100neg
niste poze mai recente |
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning