![]() |
Re: Tuning Pitesti S4C
=))=))
|
foarte sweet broscuta(stiu ca e fiat,nu te inflama draga cititorule)
sincer astept cu nerabdare finalizarea proiectului sper ca ne veti tine la curent cu toate etapele lucrarii sanatate! ca restu' se rezolva ;) |
1 Attachment(s)
o lucrare de astazi...portbagaj clean de logan
|
...poi da...e la moda:D .Chestia e ca arata si bine...poate cine stie,o sa fie si la mine, si asa am o problema pe portbagaj,daca tot ma apuc...;)
|
cat ma costa sa imi montati si mie 2 kituri de xenon ( far+proiectoare) la un fiat linea?
|
trimite un pm cu id de messenger si ne auzim acolo
|
Poze cu spatele Fiatului?
|
1 Attachment(s)
pun eu o poza :D
|
13 Attachment(s)
desi nu am mai postat de mult timp absolut nimic am zis sa mai punem cate o poza cu ce sa mai intamplat intre timp pe la garaj si anume....bad boy logan,astupat bandouri logan,portbagaj clean logan,bad boy fiat seicento plus mici modificari la bari si pleoape stopuri spate,reparat eleron astra bertone plus cateva poze cu fiatu 850 finalizat pentru cei care inca nu l-au vazut...
|
Aveti si vopsitorie?
|
cabina nu avem dar de vopsit ne ocupam tot noi daca e nevoie...fiatul 850 este vopsit de catre noi,barile la fiatul seicento tot de noi
|
Fa-mi un pret la vopsit praguri, prelungirile barilor fata-spate si o usa. Usa trebuie si indreptata oleak. Am eu vopseaua.
|
3 Attachment(s)
bad boy+grila dacia supernova...capota este vopsita provizoriu cu spray-ul
|
Cat costa bad boy look-ul ca la supernova asta fara vopsit?
|
Frumoasa prezenta au facut buburuzele la 4TuningDays 2010. Am fost foarte placut surprins de amandoua. Succes Baieti!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning