![]() |
Re: Ford Focus XR5 Turbo
poate niste stopuri clare ar fi fost mai potivite :D
|
arata bine...I'm a forever Focus fan...da' tot modelul trecut imi place mai mult
|
parca eu stiu ca se numeste ford focus st
|
Din ce scrie in reviste golful ar fi cel mai bun dintre focus si astra opc...Asta comparand la toate categoriile...
|
Cu putin tuning la motor si poti scoate ceva mai mult din el, Reusita, dar sint de-a cord cu popo ala parca lipseste ceva la el.... ceva poze la bord?
|
E faina masina,dar mie imi place mai mult Golf 5 GTi,arata mai bine si e mult mai manevrabil decat Fordul asta.Au facut si un test pe Fifth Gear si au zis ca in asta e cea mai buna reincarnare a Golfului GTI dupa Mark 1,deci nu prea cred ca are sanse.Pacat
|
cam este peste golf la performante...si arata si bine...daca e si mai ieftin..s`ar putea sa fie o alegere mai buna decat g5
|
Quote:
Ontopic : Explica-ti-mi si mie , asta nu e ST?Ca nu inteleg |
asta da ford...ce e bomba focusul normal .. dar asta e... criminal ..ce forma sportiva au scaunele .. are un pic de eleganta ... inspira un pic de agresivitate..si are un look sportiv..per total .. o masina ..care isi merita pretzul ... cat despre comparatzia focus xr5 vs. g5 gti ... tot focus ar castiga... :-)
|
tooo cool pt o familie ;)
|
Quote:
|
nu imi place de loc poate ca la mpotorizare oo sta mai bine
|
O bijuterie pe 4 roti;)
|
ma bucur sa mai vad si eu masini panantene!
parca ai mai venit de acasa! sunt frumoase si ozn-urile de mai devreme dar asa..pt "cultura ta"! da e peste gti cu 22 hp...!E COMPACTA FRATE... |
pe mine cel putin ford ma lasa destul de rece...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning