![]() |
Re: Machete in lucru - KingDesign
Multumesc, da sunt pasionat. Cred ca sunt singurul pe siteul 4tuning.
|
9 Attachment(s)
Avansam cu restaurarea. Ieri am terminat de dat jos vopseaua si am tras in piele naturala scaunele fata si portierele fata, azi urmeaza mocheta si scaunele spate.
|
7 Attachment(s)
Interior terminat...
|
din cate vad o sa fie portocaliu?
|
Nu stiu
Am vrut sa fie rosie, voi ce imi ziceti? |
daca pielea era mai subtire iesea mai bine, oricum e de apreciat efortul
|
4 Attachment(s)
Stiu. Dar nu am avut mai subtire. Asta mi-a ramas de la niste albume foto ce am facut.
Sistemul de iluminat pe fata realizat cu un led si fibra optica: |
9 Attachment(s)
Azi am chituit macheta. Poimaine urmeaza sa intre in vopsitorie. Culoarea aleasa pentru macheta e un portocaliu cu dungi negre.
|
=))) ce ai facut acolo domnu :D , dai cu chito doar unde sunt probleme nu umple toata masina de chiti si gogoloase , nu pune atata intaritor ca se intareste chiar prea repede si nu apuci sa il intinzi cum trebuie , unde sunt probleme dai cu un pic de chit si atata! arata urat,faceai cu chit si grund inainte de vopsit si era totul bine asa ai de slefuit de te iau d...
Spor la treaba |
O sa iasa bine... Urmeaza sa fie slefuit.
|
4 Attachment(s)
S-a realizat si slefuirea, Maine sau poimaine va pleca la vopsitorie. Culoarea nu il voi dezvalui inca dar va promit ca va fi ceva ce in lumea machetelor inca nu s-a vazut... Sau nu stiu eu ca exista. Deci... stay close.
|
Adica, doar atat a fost slefuirea:???:?Lasi chitu ala intreg pe ea, cu toate gaurile si denivelarile acelea?
Vopseaua nu o sa acopere imperfectiunile alea... Nu trebuia s-o dai cu atata chit, o dadeai cu smirghel mai fin, si atat. Bafta la lucru, ca mai ai mult:D! |
Mersi de sfaturi. Asa am fost sfatuit sa scap de imperfectiuni.
|
De imperfectiuni scapai cu spritzchit/grund/primer sau cum vrei sa ii spui. Un strat, doua cel mult, slefuit daca era nevoie si era ok. Unde aveai zgarieturi foarte adanci puteai sa aplici putin chit de retus. Acum ai mult de munca sa scapi de surplusul de chit.
PS: eu recomand slefuirea umeda, trebuie smirghel special dar iese mult mai bine. |
Da asta stiu cu slefuire umeda. Smirghelul e de granulatie 600.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning