Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Renuntam la iubita/iubit daca nu le plac prietenilor nostri? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/16438-renuntam-iubita-iubit-plac-prietenilor.html)

aleks 28-04-06 10:11

Re: Renuntam la iubita/iubit daca nu le plac prietenilor nostri?

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
pai .. e simplu ... la o relatie tanara.. gen 2-3 luni .. nici macar nu ai de ce sa te afisezi .. cu ea.. printre prieteni ..

eu ma afisez fara prea multe gretzuri din prima cu tipa, ce-are frate, bube-n cap sa nu o scot in lume pana nu trece perioada de carantina?:lol::lol:
sa nu o agatze un prieten de-al meu sau ceva?
asta e, dak nu-i place de mine si-i place de altul, nu-i nici o problema, viteza frateee, ca-i plina lumea de femei:twisted:
cat despre tema topicului... da, mi s-a intamplat si mie sa renuntz la unele tipe influentzat de ceea ce-mi spuneau prietenii, dar parerea lor a fost doar ca o confirmare a propriilor mele indoieli vis-a-vis de viabilitatea relatiei cu ea

DaNuTzU' 28-04-06 10:26

ai dreptate aleks!!
daca ei nu ii place daca ii place de altu dak face orice altceva ce nu imi place vitezaaaaaaaa!! e plin de femei;)

roby18 28-04-06 20:59

eu nu miasi lasa prietena nici daca miar spune parinti dar mai putin din cauza prietenilor .......daca nu le convine de ea sa se arunce in mare din partea mea

DaNuTzU' 28-04-06 23:25

ma esti tanar ma!!!
trebuie sa te doara-n p*** eu asa zic pana pe la 20 si ceva de ani nici nu ma gandesc la relatii serioase!!!!

A.m.v.t. 29-04-06 20:36

prietenelor mele cu greu le convine vreun iubit d al meu...park ar fi p invers :lol: ...dar cu timpul am invatat sa zic k ele si sa fac k mine...cui ii convine omul d langa mine ,bine,cui nu ..nu are decat!!!pe sistemul:"nu te gandi de trei ori k nu te alegi cu nimic"..renunt mai degraba la ele decat la prieten (in cazul in care e unul care merita..)la urma urmei.."traiesti"cu barbatul,,prietenele sunt bune dar nu-ti pot satisface kiar orice dorintza ascunsa:twisted: ;) nu?

MnemonyK 29-04-06 21:07

Ce faci daca prietenii tai pun presiune pe relatzia voastra ??
Daca ar fi prietenii tai nu ar pune presiuni asupra ta, sau macar le-ai putea inchide gura, doar ce drequ? sunt prietenii tai, nu? k doar ar trebui sa te intzeleaga si sa nu-ti zica nik, asta cred eu :P

valib 30-04-06 01:19

mai, o parere nu strica, dar pana la a influenta si a convinge pe cineva sa faca ceva ce nu ar face...e cale lunga.
nu le convine, sa imi spuna, dar atat...ca doar e viata mea, fac ce vreau

Cosmin255 30-04-06 16:56

Parerea mea este ca daca ajungi sa tii la tipa respectiva "prietenii" nu te vor influenta...iar adevaratii prieteni , sa le spun asa , iti vor da poate un sfat dar nu te vor "ajuta" sa ajungi sa te desparti de ea daca nu iti doresti asta

Vladutzzz_sv 02-05-06 02:05

Cat timp tii la prietena respectiva mi se pare o aberatie sa renunti la ea din simplu motiv ca prietenii tai nu o agreeaza. Subiectul este destul de delicat.....depinde de cat de lunga este relatia, de sentimentele care exista.....de prietenii care nu o agreeaza....etc
Cazurile in care dau dreptate prietenilor sunt destul de rare.....chiar ffff rare....dar asta doar la relatii de scurta durata si de motivele care le au prietenii sa nu o suporte....
In momentul de fata nu cred ca ar reusi cineva sa ma convinga sa ma despart de fata...

MnemonyK 02-05-06 08:26

doar eu cu pusca (gluma) :)
dar asa e, daca nu le convine sa taca! si atat.

aleks 06-05-06 02:25

Quote:

Originally Posted by A.m.v.t.
prietenelor mele cu greu le convine vreun iubit d al meu...park ar fi p invers :lol: ...dar cu timpul am invatat sa zic k ele si sa fac k mine...cui ii convine omul d langa mine ,bine,cui nu ..nu are decat!!!pe sistemul:"nu te gandi de trei ori k nu te alegi cu nimic"..renunt mai degraba la ele decat la prieten (in cazul in care e unul care merita..)la urma urmei.."traiesti"cu barbatul,,prietenele sunt bune dar nu-ti pot satisface kiar orice dorintza ascunsa:twisted: ;) nu?

he heee.... place cum gandesti, spre norocul meu:twisted::twisted::twisted:

needBrain 07-05-06 18:53

Quote:

Originally Posted by don_costelo
Ideea care este? ! EU am renuntat la o fata cu care am fost combinat datorita presiunilor exercitate de prietenii mei ..... lor nu le placea... Voi ce credeti despre treaba asta?

sincer?mie mi se pare ca prietenii tai nu prea te respecta

aleks 08-05-06 02:02

conteaza creierash...
dak tu esti orbit de vreuna, care se prea poate sa fie vreo stramba, sau vreo curva, ar fi bine k prietenii tai sa insiste sa-ti aduca asta aminte cu fiecare ocazie, pana iti revii ;)

don_costelo 08-05-06 07:17

Quote:

Originally Posted by needBrain
sincer?mie mi se pare ca prietenii tai nu prea te respecta

Nu cred ca este vorba de respect
Cred ca pur si simplu erau gelosi!!!!!!
Am fost primul din gasca care am aparut cu o relatie putin mai serioasa
Deci clar e vorba de gelozie...

Mustang 08-05-06 12:48

Quote:

Originally Posted by aleks
conteaza creierash...
dak tu esti orbit de vreuna, care se prea poate sa fie vreo stramba, sau vreo curva, ar fi bine k prietenii tai sa insiste sa-ti aduca asta aminte cu fiecare ocazie, pana iti revii ;)

daca e curva...da e bine sa iti bata apropouri ...
da' daca tie iti place de o stramba...totusi ar cam trebui sa iti respecte decizia...in fond si la urma urmei sunt prietenii tai nu ?

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning